Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Oз.полк. Кирил Стаменов: Кой, защо и как разреши на Гешев да провежда активни мероприятия със СРС-та срещу държавният глава?

иван гешев бойко борисов

Ив. Гешев извади СРС-та срещу президента Радев!

Кой, защо и как разреши на Гешев да провежда активни мероприятия със СРС-та срещу държавният глава и върховен главнокомандващ на България?

Това е пълно беззаконие и нарушение на конститиционните права на всеки български гражданин! Кой ще даде гаранция на българските граждани, че не се подслушват с цел компрометиране? Кой?

Що за беззаконие и своеволие на силовите структури и Прокуратурата? Кой му поръча на Гешев тази простотия? (на всички е ясно кой!)

Този който е поръчал полицейската идиотия много бързо забрави, че един негов съратник и заместник – Цветан Цветанов беше осъден ефективно за подобна дейност на 4 години затвор на две инстанции!

След като посегнаха с омаскаряване на Президента Радев, какво остава за останалите българи? Време е на лицето (полицейски израз за престъпник) Иван Гешев да му се потърси съдебна отговорност за това антиконституционно престъпление с цел окаляне на българският Президент, а и не само …

Гешев да подава оставка, моментална оставка за това, че си позволи подобна гадост не само с българския президент, а и с всички български граждани срещу които без специална заповед масово се използват СРС-та!

Това е нечувано и невиждано в цял свят … Подавай оставка, Гешев за да не те изнесем ние българите от Прокуратурата и да те осъдим в бъдещия Народ съд който е неизбежен! Кретен, сбъркан …

оз.полк. Кирил Стаменов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!