Oз.полк. Кирил Стаменов: Кой, защо и как разреши на Гешев да провежда активни мероприятия със СРС-та срещу държавният глава?

иван гешев бойко борисов

Ив. Гешев извади СРС-та срещу президента Радев!

Кой, защо и как разреши на Гешев да провежда активни мероприятия със СРС-та срещу държавният глава и върховен главнокомандващ на България?

Това е пълно беззаконие и нарушение на конститиционните права на всеки български гражданин! Кой ще даде гаранция на българските граждани, че не се подслушват с цел компрометиране? Кой?

Що за беззаконие и своеволие на силовите структури и Прокуратурата? Кой му поръча на Гешев тази простотия? (на всички е ясно кой!)

Този който е поръчал полицейската идиотия много бързо забрави, че един негов съратник и заместник – Цветан Цветанов беше осъден ефективно за подобна дейност на 4 години затвор на две инстанции!

След като посегнаха с омаскаряване на Президента Радев, какво остава за останалите българи? Време е на лицето (полицейски израз за престъпник) Иван Гешев да му се потърси съдебна отговорност за това антиконституционно престъпление с цел окаляне на българският Президент, а и не само …

Гешев да подава оставка, моментална оставка за това, че си позволи подобна гадост не само с българския президент, а и с всички български граждани срещу които без специална заповед масово се използват СРС-та!

Това е нечувано и невиждано в цял свят … Подавай оставка, Гешев за да не те изнесем ние българите от Прокуратурата и да те осъдим в бъдещия Народ съд който е неизбежен! Кретен, сбъркан …

оз.полк. Кирил Стаменов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...