Красимир Ципов от ГЕРБ: Къде президентът вижда проблем? Икономиката ни върви добре, доходите (ни) растат – Не знам за вашите

Кмет от ГЕРБ купил 8 телефона за 20 000 лева на любовницата си с пари от общинската хазна

big_15

Президентът даде заявка за втори мандат, каза депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов по Канал 3. 

С тези думи събеседникът на предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ коментира думите на Румен Радев президента, че снема доверието си от правителството.

Ципов обясни и защо партия ГЕРБ не е започнала евентуална процедура по отстраняване на държавния глава от власт. „Ние винаги сме били за диалога“, посочи той.

„Не знам къде президентът вижда разпад във всички области, когато икономиката ни върви добре и ние работим за повишаването на доходите на хората“, допълни депутатът. 

Ципов коментира и темата за машинното гласуване: Към настоящия момент законът е ясен, ние трябва да закупим тези машини и те трябва да бъдат разположени във всяка една секция на територията на България, където догодина ще се произведат избори за НС. Възможностите са различни, има различни видове машини, чуват се гласове от специалисти, които казват, че може би удачен вариант за България би било така наречените преброителни машини, в които да се подава бюлетината и да излиза съответния резултат чрез електронен протокол.“ 

„За мен лично обаче проблемите са другаде, не само по отношение на машинното гласуване, дали ще е с хартиени бюлетини или по електронен път. Аз лично като член на тази комисия, ще поставя много сериозно въпроса за изборната администрация. За съжаление нивото в това отношение не е достатъчно добро. Има нужда от още доста обучения“, допълни той. 

Канал 3

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...