Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Lupa.bg: Коби Брайънт загина в катастрофа с хеликоптер

Първо в Lupa.bg: Коби Брайънт загина в катастрофа с хеликоптер

Баскетболната легенда и най-голямата му дъщеря Джиа са сред 9-те жертви на катастрофата

Баскетболната легенда и единствен пълноправен наследник на Майкъл Джордан - Коби Брайънт, е загинал в катастрофа с хеликоптер преди часове. Според информацията Черната Мамба е пътувал в личния си вертолет заедно с още четирима души. Смята се, че хеликоптерът е започнал да гори и се е разбил в Калабасас, предградие на Лос Анджелис.

Спешен екип е реагирал бързо, но никой на борда не е оцелял. Пасажерите са били общо 9, в това число голямата дъщеря на баскетболиста Джиа (Джиана) Брайънт. В хеликоптера не е била съпругата на баскетболиста Ванеса, която е останала у дома с другите им три деца.

От години Коби пътува постоянно със своя хеликоптер. От снимките от мястото на катастрофата се вижда, че атмосферните условия за летене са били много лоши, с гъста мъгла.

Брайънт изкара цялата си 20-годишна кариера в НБА в състава на Лос Анджелис Лейкърс, спечели 5 титли, два пъти беше най-полезен играч на финалите и веднъж - в редовния сезон на лигата. Само преди 24 часа Коби загуби третото си място във вечната класация на реализаторите в НБА, изместен от Леброн Джеймс.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!