Lupa.bg: Коби Брайънт загина в катастрофа с хеликоптер

Първо в Lupa.bg: Коби Брайънт загина в катастрофа с хеликоптер

Баскетболната легенда и най-голямата му дъщеря Джиа са сред 9-те жертви на катастрофата

Баскетболната легенда и единствен пълноправен наследник на Майкъл Джордан - Коби Брайънт, е загинал в катастрофа с хеликоптер преди часове. Според информацията Черната Мамба е пътувал в личния си вертолет заедно с още четирима души. Смята се, че хеликоптерът е започнал да гори и се е разбил в Калабасас, предградие на Лос Анджелис.

Спешен екип е реагирал бързо, но никой на борда не е оцелял. Пасажерите са били общо 9, в това число голямата дъщеря на баскетболиста Джиа (Джиана) Брайънт. В хеликоптера не е била съпругата на баскетболиста Ванеса, която е останала у дома с другите им три деца.

От години Коби пътува постоянно със своя хеликоптер. От снимките от мястото на катастрофата се вижда, че атмосферните условия за летене са били много лоши, с гъста мъгла.

Брайънт изкара цялата си 20-годишна кариера в НБА в състава на Лос Анджелис Лейкърс, спечели 5 титли, два пъти беше най-полезен играч на финалите и веднъж - в редовния сезон на лигата. Само преди 24 часа Коби загуби третото си място във вечната класация на реализаторите в НБА, изместен от Леброн Джеймс.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...