American Gerald Tribune: САЩ са виновни за падането на украинския "Боинг" над Техеран

/Поглед.инфо/ Катастрофата на Boeing над Техеран: американците използваха електронно потискане

Бившият офицер от военното разузнаване на ЦРУ Филип Жиралди смята, че украинският Боинг е свален, защото американците са използвали електронно потискане. Фактът, че иранският оператор на ракетната установка се оплака от намеса, транспондерът на самолета се е изключил и е спрял да предава сигнала няколко минути преди изстрелването на ракетите и в същия момент е имало проблеми с комуникацията с  командването на противовъздушната отбрана на Иран, Жиралди не го счита за случайно.

„Като се има предвид случилото се в Техеран същата сутрин, може да се предположи, че нещо или някой умишлено се намесва както в иранската противовъздушна отбрана, така и в транспондера на самолета, може би като част от опита за създаване на самолетна катастрофа, за която може да бъде обвинен Иран, пише Жиралди в статия за American Gerald Tribune.

- ЗРК Тор има една сериозна уязвимост. Неговата отбранителна система може да бъде хакната или „имитирана“, което позволява на нападателя да се представи за легитимен потребител и да получи контрол над него. Съобщава се, че ВМС на САЩ и ВВС на САЩ са разработили технологии, „които могат да подведат вражеските радари в лъжливи и изкривени цели“.

Жиралди счита катастрофата на самолета за „умишлено и внимателно планирано събитие“, необходимо за предизвикване на обвинения срещу иранското правителство и „промяна на режима“, към което САЩ отдавна се стремят.

Превод: Поглед.инфо

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...