American Gerald Tribune: САЩ са виновни за падането на украинския "Боинг" над Техеран

/Поглед.инфо/ Катастрофата на Boeing над Техеран: американците използваха електронно потискане

Бившият офицер от военното разузнаване на ЦРУ Филип Жиралди смята, че украинският Боинг е свален, защото американците са използвали електронно потискане. Фактът, че иранският оператор на ракетната установка се оплака от намеса, транспондерът на самолета се е изключил и е спрял да предава сигнала няколко минути преди изстрелването на ракетите и в същия момент е имало проблеми с комуникацията с  командването на противовъздушната отбрана на Иран, Жиралди не го счита за случайно.

„Като се има предвид случилото се в Техеран същата сутрин, може да се предположи, че нещо или някой умишлено се намесва както в иранската противовъздушна отбрана, така и в транспондера на самолета, може би като част от опита за създаване на самолетна катастрофа, за която може да бъде обвинен Иран, пише Жиралди в статия за American Gerald Tribune.

- ЗРК Тор има една сериозна уязвимост. Неговата отбранителна система може да бъде хакната или „имитирана“, което позволява на нападателя да се представи за легитимен потребител и да получи контрол над него. Съобщава се, че ВМС на САЩ и ВВС на САЩ са разработили технологии, „които могат да подведат вражеските радари в лъжливи и изкривени цели“.

Жиралди счита катастрофата на самолета за „умишлено и внимателно планирано събитие“, необходимо за предизвикване на обвинения срещу иранското правителство и „промяна на режима“, към което САЩ отдавна се стремят.

Превод: Поглед.инфо

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://pogled.info/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство