Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Първи биологичен „Чернобил“? КОЯ Е ЛАБОРАТОРИЯТА, ИЗПУСНАЛА „КОРОНАВИРУСА“?

Видеоклипове се появяват в социалните медии, показващи как хора в Китай падат мъртви по улиците

Първи биологичен "Чернобил"?
КОЯ Е ЛАБОРАТОРИЯТА, ИЗПУСНАЛА "КОРОНАВИРУСА"?

***** Господ да ни е на помощ!
***** Вирусно-бактериалният център в Ухан ли?
***** Изглежда става дума за модифицирана и генно променена ЧУМА, което обяснява армейските кордони около градовете, вече стрелящи на месо по всички опитващи се да ги напуснат. Обяснява и вече достигналите 60 млн.души под строга карантина.
.
Множат се съобщенията в различни сайтове, че специална лаборатория в град Ухан е изпуснала опасния коронавирус.
Наложи се внимателно да подходя към тях, понеже първите информации дойдоха от индийски медии и сайтове, а Индия е противник на Китай, водили са помежду си няколко войни и досега имат гранични спорове и взаимни териториални претенции.
.
Оказа се обаче, че вирусно-бактериалният център и лаборатория наистина съществуват. Става дума за център на Китайската академия на науките, базиран точно в Ухан - града, от който стартира епидемията.
.
Оказа се, че няма начин да се свържа с Ли Хън, ръководител на Центъра.
.
Той се състои от две звена - лаборатории

ЦЕНТЪРЪТ!

******* P3
Националната лаборатория по биобезопасност е разделена на спомагателна работна зона и защитена със специални конструкции, технологии и способи основна зона. Разполага с 3 клетъчни лаборатории, 2 за изследвания върху животни, други съоръжения и е основно спомагателно съоръжение към другата лаборатория - P4 Laboratory. Това подразделение играе значителна роля в клъстерните платформи за биологична безопасност.
.
В тази лаборатория се занимават с Ебола, SARS, Чума, вируси на различни тропически трески, например вирус на хеморагична треска на Кримско-Конго.
Занимават се и с култивиране на патогени, тяхна трансформация, тяхно откриване, тестове за чувствителност за туберкулоза и бацилов антракс.
Занимават се и с коронавируси BEV, CHIKV, MERS.
.
Лабораторията беше създадена точно за да търси опасни патогени като новия Коронавирус, за който сега се шуми, да насочи изследванията към тях и да намери решение за тях - някаква част от продължителната работа вследствие на избухването на SARS в Китай през 2002-03 г., което зарази много хора и уби част от тях.
.
********* P4
През януари 2018 г. Китай представи и втората лаборатория в Центъра - за биосигурност (BSL-4) на Китайската академия на науките (CAS), наречена Wuhan P4 в района Jiangxia в града.Това е другата, най-основната лаборатория.
Занимава се със същото, както и предверието й - Р3, а вероятно и с някои др. "нещица" /биологично оръжие/.
Оборудвана е с 4 стерилизатора с двойни врати, 1 пречиствателно устройство, 14 вентилационни и климатични системи, както и високоефективни филтриращи системи, 4 специални химически душове - стаи, в които се дезинфекцира персоналът (душовете текат отвсякъде - отгоре, встрани, отдолу) и 1 животоспасяваща система (спасително убежище) за персонала, ако дяволът си няма работа.
.
КЛАСИФИКАЦИИТЕ
.
Лабораториите по света са класифицирани между 1-4 нива в зависимост от това колко опасни са микробите, които те изследват.
Четвърто равнище - BSL-4 лаборатория, изследва възможно най-опасните патогени и трябва да следва максималните нива на безопасност или „биосъдържание“.
.
Питам се какви идиоти са тези, които са решили да разположат Центъра и двете негови лаборатории в огромен 11-милионен град, и то в една от най-посещаваните му части.
Защото такива съоръжения се строят в пустинни места, а в основите им се залага свръхмощна термична бомба (легендите говорят и за ядрен заряд), който без да позволява намеса на персонала се самовзривява при опасност вирусът или бактерията да излетят в атмосферата. Във високата температура, развита от заряда, нищо не оцелява.
.
КОРОНАВИРУС ИЛИ МОДИФИЦИРАНА (ГЕННО?) ЧУМА
.
Всички признаци на заболяването са сходни със симптомите при БЕЛОДРОБНА ЧУМА.
След заразяване следва висока температура, болки в главата, крайниците, кръста, остра пневмония, оттам вторично заразяване на други хора по въздушно-капков път, обща слабост (хората припадат, както си вървят, за което има достатъчно видеозаписи в мрежата).
.
Смъртността е 100% при липса на лечение - умира се за два-три дни.
Септическата форма води до заразяване при досег, вкл. и с мъртво тяло, пренос от бълхи и др.
Може би затова по сведения на очевидци от градовете под карантина навсякъде се пръска с дезинфектанти - вкл. от камиони по улиците и чрез самолети и хеликоптери от въздуха.
Хора от Ухан, преди да се затворят всички връзки и възможности за контакт, споделят, че армейски кордони са заобиколи града и разстрелват всички, опитващи се да го напуснат. (бел: невъзможно е да проверя за достоверност тези разкази)
.
Версията за изяден прилеп, от който тръгнала заразата също може да говори за чума.
Щамовете са стотици, но повечето са подвластни на въздействието на антибиотици, които снижават смъртността до 7-8%.
Но модифицирана генна чума най-вероятно не може да се лекува по този начин. И засега е неизвестно какво е противодействието срещу нея.
.
Взетите в Китай мерки говорят за огромна тревога:
**** или епидемията се е разраснала до огромни размери, които не се съобщават;
**** или властите знаят в пълни детайли какво е станало и взимат огромни по мащаби превантивни мерки, за да ограничат последиците.
Най-вероятно и двата варианта са валидни. При само няколко хиляди заболели не може да има дефицит на здравни материали и лекарства, за което Си Дзи Пин много остро е разкритикувал медиците.
.
.
ЗАЩО МЪЛЧАТ СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ И ЕКСПЕРТИ
.
1. За да няма паника, което е тъпо. Във века на глобализма е невъзможно да укрие нещо по-мащабно и причините за това. Може да се твърди от медии и специалисти някаква умишлено невярна причина, ама никой да не им вярва.
2. Повечето съвременни държави разполагат с такива центрове и лаборатории. Те се занимават със същото, с което и в Ухан. Т.е. освен китайски проблемът за такива центрове може да се превърне и във вътрешнополитически.
.
Центърът в Ухан има съвместна програма за изследвания и експерименти с Франция, както и с други държави. Акредитиран е към Световната здрава организация.
Случайно или не, първите трима заболели в Европа са обявени във Франция. При белодробната чума болестта е изключително скоротечна - става дума само за няколко часа. Най-вероятно заболелите са докарани вече болни от Китай със специален въздушен рейс. Защото иначе щеше да има цял самолет с полумъртви и мъртви тела и епидемия и във Франция.
.
------- Снимките са от Центъра в Ухан.
------- Видео от него
https://www.youtube.com/watch?v=2nhF_b5y-S0&feature=emb_logo

Image may contain: sky, tree, house, grass and outdoor
Image may contain: indoor
Image may contain: one or more people, shoes and indoor
Image may contain: one or more people

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/2657708347678421

https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!