Първи биологичен „Чернобил“? КОЯ Е ЛАБОРАТОРИЯТА, ИЗПУСНАЛА „КОРОНАВИРУСА“?

Видеоклипове се появяват в социалните медии, показващи как хора в Китай падат мъртви по улиците

Първи биологичен "Чернобил"?
КОЯ Е ЛАБОРАТОРИЯТА, ИЗПУСНАЛА "КОРОНАВИРУСА"?

***** Господ да ни е на помощ!
***** Вирусно-бактериалният център в Ухан ли?
***** Изглежда става дума за модифицирана и генно променена ЧУМА, което обяснява армейските кордони около градовете, вече стрелящи на месо по всички опитващи се да ги напуснат. Обяснява и вече достигналите 60 млн.души под строга карантина.
.
Множат се съобщенията в различни сайтове, че специална лаборатория в град Ухан е изпуснала опасния коронавирус.
Наложи се внимателно да подходя към тях, понеже първите информации дойдоха от индийски медии и сайтове, а Индия е противник на Китай, водили са помежду си няколко войни и досега имат гранични спорове и взаимни териториални претенции.
.
Оказа се обаче, че вирусно-бактериалният център и лаборатория наистина съществуват. Става дума за център на Китайската академия на науките, базиран точно в Ухан - града, от който стартира епидемията.
.
Оказа се, че няма начин да се свържа с Ли Хън, ръководител на Центъра.
.
Той се състои от две звена - лаборатории

ЦЕНТЪРЪТ!

******* P3
Националната лаборатория по биобезопасност е разделена на спомагателна работна зона и защитена със специални конструкции, технологии и способи основна зона. Разполага с 3 клетъчни лаборатории, 2 за изследвания върху животни, други съоръжения и е основно спомагателно съоръжение към другата лаборатория - P4 Laboratory. Това подразделение играе значителна роля в клъстерните платформи за биологична безопасност.
.
В тази лаборатория се занимават с Ебола, SARS, Чума, вируси на различни тропически трески, например вирус на хеморагична треска на Кримско-Конго.
Занимават се и с култивиране на патогени, тяхна трансформация, тяхно откриване, тестове за чувствителност за туберкулоза и бацилов антракс.
Занимават се и с коронавируси BEV, CHIKV, MERS.
.
Лабораторията беше създадена точно за да търси опасни патогени като новия Коронавирус, за който сега се шуми, да насочи изследванията към тях и да намери решение за тях - някаква част от продължителната работа вследствие на избухването на SARS в Китай през 2002-03 г., което зарази много хора и уби част от тях.
.
********* P4
През януари 2018 г. Китай представи и втората лаборатория в Центъра - за биосигурност (BSL-4) на Китайската академия на науките (CAS), наречена Wuhan P4 в района Jiangxia в града.Това е другата, най-основната лаборатория.
Занимава се със същото, както и предверието й - Р3, а вероятно и с някои др. "нещица" /биологично оръжие/.
Оборудвана е с 4 стерилизатора с двойни врати, 1 пречиствателно устройство, 14 вентилационни и климатични системи, както и високоефективни филтриращи системи, 4 специални химически душове - стаи, в които се дезинфекцира персоналът (душовете текат отвсякъде - отгоре, встрани, отдолу) и 1 животоспасяваща система (спасително убежище) за персонала, ако дяволът си няма работа.
.
КЛАСИФИКАЦИИТЕ
.
Лабораториите по света са класифицирани между 1-4 нива в зависимост от това колко опасни са микробите, които те изследват.
Четвърто равнище - BSL-4 лаборатория, изследва възможно най-опасните патогени и трябва да следва максималните нива на безопасност или „биосъдържание“.
.
Питам се какви идиоти са тези, които са решили да разположат Центъра и двете негови лаборатории в огромен 11-милионен град, и то в една от най-посещаваните му части.
Защото такива съоръжения се строят в пустинни места, а в основите им се залага свръхмощна термична бомба (легендите говорят и за ядрен заряд), който без да позволява намеса на персонала се самовзривява при опасност вирусът или бактерията да излетят в атмосферата. Във високата температура, развита от заряда, нищо не оцелява.
.
КОРОНАВИРУС ИЛИ МОДИФИЦИРАНА (ГЕННО?) ЧУМА
.
Всички признаци на заболяването са сходни със симптомите при БЕЛОДРОБНА ЧУМА.
След заразяване следва висока температура, болки в главата, крайниците, кръста, остра пневмония, оттам вторично заразяване на други хора по въздушно-капков път, обща слабост (хората припадат, както си вървят, за което има достатъчно видеозаписи в мрежата).
.
Смъртността е 100% при липса на лечение - умира се за два-три дни.
Септическата форма води до заразяване при досег, вкл. и с мъртво тяло, пренос от бълхи и др.
Може би затова по сведения на очевидци от градовете под карантина навсякъде се пръска с дезинфектанти - вкл. от камиони по улиците и чрез самолети и хеликоптери от въздуха.
Хора от Ухан, преди да се затворят всички връзки и възможности за контакт, споделят, че армейски кордони са заобиколи града и разстрелват всички, опитващи се да го напуснат. (бел: невъзможно е да проверя за достоверност тези разкази)
.
Версията за изяден прилеп, от който тръгнала заразата също може да говори за чума.
Щамовете са стотици, но повечето са подвластни на въздействието на антибиотици, които снижават смъртността до 7-8%.
Но модифицирана генна чума най-вероятно не може да се лекува по този начин. И засега е неизвестно какво е противодействието срещу нея.
.
Взетите в Китай мерки говорят за огромна тревога:
**** или епидемията се е разраснала до огромни размери, които не се съобщават;
**** или властите знаят в пълни детайли какво е станало и взимат огромни по мащаби превантивни мерки, за да ограничат последиците.
Най-вероятно и двата варианта са валидни. При само няколко хиляди заболели не може да има дефицит на здравни материали и лекарства, за което Си Дзи Пин много остро е разкритикувал медиците.
.
.
ЗАЩО МЪЛЧАТ СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ И ЕКСПЕРТИ
.
1. За да няма паника, което е тъпо. Във века на глобализма е невъзможно да укрие нещо по-мащабно и причините за това. Може да се твърди от медии и специалисти някаква умишлено невярна причина, ама никой да не им вярва.
2. Повечето съвременни държави разполагат с такива центрове и лаборатории. Те се занимават със същото, с което и в Ухан. Т.е. освен китайски проблемът за такива центрове може да се превърне и във вътрешнополитически.
.
Центърът в Ухан има съвместна програма за изследвания и експерименти с Франция, както и с други държави. Акредитиран е към Световната здрава организация.
Случайно или не, първите трима заболели в Европа са обявени във Франция. При белодробната чума болестта е изключително скоротечна - става дума само за няколко часа. Най-вероятно заболелите са докарани вече болни от Китай със специален въздушен рейс. Защото иначе щеше да има цял самолет с полумъртви и мъртви тела и епидемия и във Франция.
.
------- Снимките са от Центъра в Ухан.
------- Видео от него
https://www.youtube.com/watch?v=2nhF_b5y-S0&feature=emb_logo

Image may contain: sky, tree, house, grass and outdoor
Image may contain: indoor
Image may contain: one or more people, shoes and indoor
Image may contain: one or more people

 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/2657708347678421

https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...