Лиляна Павлова: Цената на водата е ниска, трябват много инвестиции, но те струват пари

Лиляна Павлова

Водната криза е наследство от комунистическият режим в България и за да се подмени цялата водопреносна мрежа трябват много пари. Вече 10 години Герб и лично Бойко Борисов сме ангажирани с този проблем, но това са хиляди километри магистрални водопроводи, които изискват много инвестиции.

В България цената на водата винаги е била ниска, защото това също е социална политика, за която се погрижиха от правителствата на БСП и ДПС, ние няма как да променим нещо с магическа пръчка и това, че на места има проблем с водата се дължи изцяло на наследството, което получихме, когато Бойко Борисов и Герб влязоха в политиката с ясната идея да развием България до стандартите на страните от европейският съюз.

Аз лично съм сигурна, че вотът няма да мине, защото в България политиците от партиите в парламента имат съзнание и разум и няма как да хвърлят българските граждани отново в ръцете на онези, които докараха хипер инфлацията и фалираха множество банки, заради своята некомпетентност и невежество.

За да имаме модерна България, която да е равнопоставена на страните членки на евросъюза, който ни оценява винаги положително ще трябват милиарди евро инвестиции още, но това означава, че и цените на услугите ще трябва да се повишат.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_466.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...