Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лиляна Павлова: Цената на водата е ниска, трябват много инвестиции, но те струват пари

Лиляна Павлова

Водната криза е наследство от комунистическият режим в България и за да се подмени цялата водопреносна мрежа трябват много пари. Вече 10 години Герб и лично Бойко Борисов сме ангажирани с този проблем, но това са хиляди километри магистрални водопроводи, които изискват много инвестиции.

В България цената на водата винаги е била ниска, защото това също е социална политика, за която се погрижиха от правителствата на БСП и ДПС, ние няма как да променим нещо с магическа пръчка и това, че на места има проблем с водата се дължи изцяло на наследството, което получихме, когато Бойко Борисов и Герб влязоха в политиката с ясната идея да развием България до стандартите на страните от европейският съюз.

Аз лично съм сигурна, че вотът няма да мине, защото в България политиците от партиите в парламента имат съзнание и разум и няма как да хвърлят българските граждани отново в ръцете на онези, които докараха хипер инфлацията и фалираха множество банки, заради своята некомпетентност и невежество.

За да имаме модерна България, която да е равнопоставена на страните членки на евросъюза, който ни оценява винаги положително ще трябват милиарди евро инвестиции още, но това означава, че и цените на услугите ще трябва да се повишат.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_466.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!