България се превръща в европейско бунище – Северна Македония изрева, че български боклук прелива изобилно към нейната територия

Ковачки отвърна на удара: Борисов е подписвал договорите да горим боклука на ЕС! Имам документите

Немското разузнаване: Язовирите на България са източени умишлено. След Перник да се готвят Сливен, Шумен, Свищов, Ихтиман

Времето сушаво, но не спира да вали. От ясно небе се сипят боклуци и се трупат вместо зимни преспи. Сметища изникват на неподозирани места, кметове се чудят откъде се вземат, държавата гледа невъзмутимо, а по медиите експерти обясняват, че всичко е законно и дори безвредно. България се превръща в европейско бунище и не ни стига националната тревога, но се комбинира и с международен срам – Северна Македония изрева, че български боклук прелива изобилно към нейната територия.

От 1 април ще връщат УСПЕЛИ българи от чужбина с 1200 лв. – Вярно вода няма за всички, но боклук внасяме ударно

„Ѓубрето е чисто, а и одамна фино мириса!“ (Гюбрето е чисто и отдавна мирише хубаво), писа саркастично скопският вестник „Слободен печат“, който синтезира успокоителните думи на тамошните „бизнесмени“, завъртели далавера през български фирми с италианската мафия за доставки на милиони тонове боклуци. Амбицията на България да играе като член на ЕС лидерска роля в Западните Балкани вече намира реално изражение. Афишираната от премиера Бойко Борисов политика на свързаност се материализира не чрез шосета, жп линии и информационни магистрали, а чрез скачени съдове – България се пълни с европейски боклук, а през нея се пълни и Македония. Както се вижда, липсата на добри транспортни връзки не е пречка да процъфтява мръсният бизнес. Разбира се, за онези, които го практикуват, той не е мръсен, защото „парите не миришат“.

Как за 13 години членство в ЕС България не се научи да търси доброто в Европа, а налита все на онова, от което тя се стреми да се отърве? Италианският боклук, дори да ни го карат парфюмиран, все ще е за сметка на здравето на българина, който според статистиката има най-ниска средна очаквана продължителност на живота (74,8 години). За сравнение – Италия е на второ място в ЕС по средна продължителност на живота с 83,1 години. Нацията изчезва поради небивала след Освобождението тежка демографска криза, а вътрешните й душмани я доубиват. Източиха водата, отровиха въздуха, изсекоха горите, бетонираха плажовете и все не се насищат. Сега накацаха като гарвани по бунищата, които сами създадоха, за да се накълват от европейските остатъци.

Когато Далечният изток затваря границите си за вносен битов отпадък, България се връща към светлата идея, че за Европа също е Ориент, и сама кани чуждите мафиоти да тровят околната й среда. Изобилната смет, която я засипва, не пада от облаците, а вали от горните етажи на властта. Ще излезе, че оттам ни управляват боклуци.

СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ

https://www.segabg.com/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...