Язовирите в Румъния, Сърбия, Македония и Гърция са пълни с вода! Но там нямат ГЕРБ

язовир

Почти месец след водната криза в град Перник и очакваната такава в Шумен и Сливен направихме проверка какво се случва с язовирите на нашите съседи и дали и в Румъния, Сърбия, Македония и Гърция имат трудности с празни язовири, заради климата и неговите промени.

Според проверката се оказва, че в съседните на България държави няма празни язовири и нивото им е над средното за сезона, което на практика означава, че язовирите в съседните държави са пълни на повече от 50% преди сезона на снеготопенето.

Само в България има проблеми с водата твърдят експерти и добавят, че явно тази година само климата на Герб е проблем за водните ресурси на Балканите, защото в нито една държава съседна на България няма проблем с водата във водоизточниците за населението.

Немското разузнаване: Язовирите на България са източени умишлено. След Перник да се готвят Сливен, Шумен, Свищов, Ихтиман

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...