Язовирите в Румъния, Сърбия, Македония и Гърция са пълни с вода! Но там нямат ГЕРБ

язовир

Почти месец след водната криза в град Перник и очакваната такава в Шумен и Сливен направихме проверка какво се случва с язовирите на нашите съседи и дали и в Румъния, Сърбия, Македония и Гърция имат трудности с празни язовири, заради климата и неговите промени.

Според проверката се оказва, че в съседните на България държави няма празни язовири и нивото им е над средното за сезона, което на практика означава, че язовирите в съседните държави са пълни на повече от 50% преди сезона на снеготопенето.

Само в България има проблеми с водата твърдят експерти и добавят, че явно тази година само климата на Герб е проблем за водните ресурси на Балканите, защото в нито една държава съседна на България няма проблем с водата във водоизточниците за населението.

Немското разузнаване: Язовирите на България са източени умишлено. След Перник да се готвят Сливен, Шумен, Свищов, Ихтиман

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство