Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Немското разузнаване: Язовирите на България са източени умишлено. След Перник да се готвят Сливен, Шумен, Свищов, Ихтиман

Грама на немското разузнаване разкрива пъкленият план на Бойко Борисов и бандата му Герб и защо е предизвикана водната криза с язовирите в България! Четете и мислете какво се случва, заради пари в България:

Целта е България да вземе 11 млрд. евро заем от Световната банка, уж за подмяна и ремонт на ВИК мрежата в България, а всъщност за да бъдат откраднати. Така Борисов планира да си осигури четвъртия мандат, като пусне тези огромни пари надолу по пирамидата и разбира се, си прибере подобаващ процент. Идеята стартира с назначаването на Кристалина Георгиева в Световната банка и завършва с приватизация на цялата ни водопреносна мрежа от която също Борисов ще прибере процент. Преди една година този сценарий изглеждаше като фантастика, но днес той се случва реално в България:

—————————————————————–

ПЪТНА КАРТА

Борисов вече поиска  да обедини всички ВиК дружества в едно държавно.

След това ще се окаже, че не може да го управлява, защото държавата е лош стопанин.

После ще излезе, че трябват милиарди инвестиции, каквито бюджетът няма.

Световната банка ще даде пари за закърпване на течовете тук е ролята на Кристалина Георгиева, но ще иска дружеството да бъде приватизирано.

Кметовете няма да могат да протестират, защото дружеството ще е държавно.

Чужд инвеститор  вече подготвен за тази цел, ще обяви, че е готов да вложи необходимото, но ще иска и дългогодишна концесия върху изворите и водоизточниците. Естетсвено инвеститора ще е Борисов и бандата му от сподвижници, но лицето инвеститор отпред ще е чужденец, за да мине номера за пред българите за пореден път.

За да не остане съмнение в необходимостта от бърза приватизация, тук-там ще гръмнат още няколко водни кризи като пернишката.
Очаква се това да се случи в Ловеч, Шумен, Свищов, Ихтиман, Сливен все общини с избрани кметове от партията на Борисов.

П.П. Бъдещият приватизатор бил толкова доволен от сценария с Перник, че вече му капарирал сделката или по – точно всички участници в плана на Борисов са толкова доволни, че вече са развързали кесиите.

——————————————————————

Вече започва да звучи познато нали? Особено след като Борисов обяви, че ще създава мега държавно ВИК за което веднага ще се отпусне 1 млрд. от бюджета и разбира се, Кристалина Георгиева веднага цъфна, за да не я забравят за обещания процент, макар вече да е в МВФ на който между другото се оказа, че дължим 12,5 млрд. евро, незнайно откъде. Или пък знайно, като знаем кой ни управлява.

Няма опозиция, няма Президент, няма Главен прокурор. Всички мълчат пред такива пари, защото знаят, че иначе приключват с кариерата си на политици и прокурори и предпочитат да гледат как България се разграбва буквално пред очите им.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_750.html

Проф. Иво Христов: България чака да бъде освободена от българско робство

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!