Менда: Хората в Перник не се бунтуват заради кризата с водата, а защото изпитват вина

Менда Стоянова

Менда Стоянова коментира внесеният вот на недоверие и обясни защо той няма да мине.

Ето какво сподели председателката на бюджетната комисия:

” Мотивите на Нинова са смехотворни, цял 100 000 град не протестира, че няма вода и си мълчат и изпитват вина, че толкова години не са обърнали внимание на проблема, докато не се случи кризата, която ние от Герб наследихме от БСП и ДПС, но те не се посвениха да внесат вот на недоверие по тази тема.

Нинова отдавна е ясна на всички и затова съм сигурна, че хората с разум в Парламента няма да я подкрепят за вота, всички са наясно, че Бойко Борисов и останалите министри работят и харчат пари, за да се разреши кризата, но вместо подкрепа от всички политици в името на Перник, Нинова предпочита да клати властта.

Този вот е поредното доказателство, че комунистите създават само проблеми дори по време на криза, която застрашава цял един 100 000 град, те вместо да работят с нас, за да решим проблема, видяха възможност да се мъчат да свалят Борисов от власт”

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство