Феновете на сините готвят протести, атакуват Борисов във Фейсбук: Фалира ли "Левски", ГЕРБ пада!... иначе векува?

Фенове на футболния клуб "Левски" заявяват готовност за улични протести, заради готвеното от правителството одържавяване на хазарта и лотарийните игри, което предизвика гнева на бизнесмена Васил Божков.

"Фалират ли ме, "Левски" умира", заяви преди ден на среща с феновете Божков и ги призова да отидат под прозорците на властта, като ги мотивира с призива: "Вие знаете какво да правите"..

"Когато има сътресения в най-големия и обичан клуб в България, е нормално въпросът за протестите да изникне. Ако се стигне до такива,  те ще бъдат в защита на интересите на нашия любим клуб, който ни е събрал и ни е направил приятели, а няма да бъдат в защита на корпоративни интереси", заяви председателят на Националния фен клуб на привържениците Степан Хиндлиян.

По думите му привържениците на Левски са темпераментни хора и когато техните интереси бъдат нарушени, едни подобни протести може да се превърнат в  неприятни сцени

В официалната си позиция от "Нове холдинг" заявяха, че в разговора си с феновете Божков визира група некомпетентни политици, които показват незачитане или непознаване на Конституцията на Република България, пред която са положили клетва, а не държавата като институция.

 "Същите политици с действията и изказванията си противоречат и на редица европейски закони, разпоредби и норми. Законопроектът създаден и подкрепен от тях, създава и опасен прецедент в действия на властимащите към частния бизнес. Същият проект е директно насочен срещу компанията, която финансира ПФК Левски. При неговото евентуално осъществяване, поетите и изпълнявани до момента ангажименти за оздравяване и развитие на клуба ще станат неизпълними", подчертават от компанията. 

Вероятно призивът на Божков "Вие знаете какво да правите" е приведен в начално действие, тъй като тази вечер Фейсбук страницата на премиера е атакувана от десетки гневни потребители със заплахи за разправа и улична анархия. Под линк към негов пост администратори на фейсбук групи зоват: "Знаете какво да правитеа. Вие сте! Всички за Левски".

Агресията буквално прелива върху стената на Борисов със закани"Улиците скоро ще изглеждат така. Вижте господа управляващи и ти чевей "Симеонов", като тук се визира Валери Симеонов, който е автор на предложението за отнемането на хазарна от частните играчи, какъвто е Васил Божков.

"Не се бъзикайте с Левски", "Долу ръцете от Левски",

"Ние сме хиляди и това ще е грешка, ако желаеш да я допуснеш.

Изобщо не е във ваш интерес да пипате отбора ни", са само малка част от ожесточените коментари и лични обръщения към премиера във Фейсбук.

А Rumen Dimitrov е написал следното: ФАЛИРА ЛИ ЛЕВСКИ ГЕРБ ПАДА! НЕКА СЕ ЗНАЕ! ДА НЯМА ПОСЛЕ, АМА НЕ РАЗБРАХ, АМА ИЗВИНЯВАЙТЕ... ДОСТАТЪЧНО ВИ ТЪРПЯХМЕС УРОДЛИВИТЕ ТРАНСФОРМАЦИИ НА ЛИТЕКС, ЩЕ ПРЕГЛЪТНЕМ И СТАДИОНА НА СЕЛЯНИТЕ ДА ПОСТРОИТЕ, НО БАРНЕТЕ ЛИ ОТБОРА НА НАРОДА, СТЕ ПЪТНИЦИ! ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!

Мартин Сакарев се заканва: "Ти мисли какво ще кажеш за Левски в София, като се прибереш, че паветата ще посинеят".

Калин Станчев: "Долу ръцете от Левски лицимер. Търсиш ли поредния парашутист. Тоя път свърши твойта"

Sasho Vladov: "Пипнеш ли Левски падаш с двата стола под земята. Никой не се е....а със Левски"

Светослав Димитров Слави: Боко, с Перник може да ти се размине, но с Левски ще удариш на камък жестоко!!!

Под всички постове на Борисов от Давос валят закани, лични обиди и предупреждения: "Не пипайте Левски, тим любим единствен на света".

Вчера подкрепата си към законопроекта на Симеонов изказа спортният министър Красен Кралев, а Степан Хиндлиян изрази остро несъгласието си с Кралев. 

"За съжаление в последните години, близо десетилетие, Левски се е превърнал в заложник на политически и икономически интереси. В крайна сметка, едни будни хора, привърженици на любимия си отбор, непримирими, се оказват по средата на едни много тежки интереси на доста сериозни и влиятелни кръгове, които разпределят нещо помежду си", коментира Хиндлиян.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...