Искат вода, ама искат и парно, и работа, и въздух, хайде стига: Ревизоро

Смущаващ дебют с изявление пред камерите направи новият екоминистър Емил Димитров, наричан Ревизоро и Язовиро. В Перник, където е роден, той заяви пред журналистите: "Ама искат хем парно, хем вода, и работа искат, и въздух, хайде стига". Според кмета Владимиров, също нов, има "дългосрочни мерки", за които "тепърва ще се вземат мерки за тяхното изграждане", въпреки че язовир Студена и градът са в "бедствено положение", т.е. никаква вода няма да има - 1 млн. кубика се оказва само утайката. Тепърва ще се прави ремонт на пречиствателната станция, който "може и да започне до 2 седмици", както обяви кметът. "Всичко съгласувам с премиера и с регионалния министър", неколкократно обяви новият екоминистър, за да си измие ръцете, като прехвърли вината на колегите си в правителството.. "Язовирът замръзнал, вчера обиколих много язовирчета, дето никой не вдига аларма, че били замръзнали", удивително добави Димитров, който вметна, че от хидролози бил чувал и за велика либийска река. 

Кметът Владимиров каза, че "кризата ще продължи или няколко месеца, или няколко години". Според него до април щяло да има вода поне за няколко часа на ден, сочели разчетите на ВиК - Перник, което остана без работници и е с шеф - младежки лидер на ГЕРБ в Радомир. Така наричат тинята , течаща от чешмите на хората.

Ревизоро не даде ясен отговор и по въпроса ще има ли мораториум върху вноса на боклук. Щял да се замисли да издава ли разрешения, понеже на премиера не му харесвало. После той каза, че регионалните структури на екоминистерството сами издавали разрешенията, та и с това нямал общо. Но се замислял дали да не посъветва подчинените си да се въздържат от издаване на лицензи. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...