Марешки ревна: Ако не подкрепя ГЕРБ на вота, Бойко може да ме арестува като Нено Димов заради сваления ми имунитет

марешки

Веселин Марешки се е жалвал пред членовете на своята парламентарна група, че той лично трябвало да гласува за кабинета на Бойко Борисов и  може да гласува против него, само ако от БСП и ДПС му гарантират, че Гешев няма да го арестува след това като Нено Димов.

“Със свален имунитет съм е заявил Марешки и това им дава право да ме арестуват, когато си поискат и това ме притеснява споделил Марешки, който обяснил на своите съпартийци, че докато не получи писмено потвърждение от Гешев, че няма да го пипат от прокуратурата, ще крепят Бойко Борисов”.

Сега остава да разберем и чий човек е Гешев на Борисов или на ДПС и какво точно ще се случи в денят на вота, дали Марешки ще предаде Бойко Борисов или ще му остане верен въпреки натиска на БСП и ДПС.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство