Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ: Борисов не е канен на срещата при президента. От "Дондуков" 2 потвърдиха: Така е!

Радев: Управляващите избягаха от диалога за честни избори

Във връзка с медийни въпроси защо Бойко Борисов не е присъствал на срещата днес в президентството, информираме следното: председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов винаги е демонстрирал готовността си за участие в диалог по всички обществени теми, както във вътрешен, така и в международен план. 

Борисов обаче не е получавал покана от президента Румен Радев за участие в днешната среща за обсъждане на актуални въпроси в изборния процес. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Такава покана не е изпращана до него нито в Министерския съвет, нито в Централата на ПП ГЕРБ. Бойко Борисов многократно е заявявал, че съвместната работа между институциите е ключова за стабилността и развитието на страната ни. Винаги, когато е имало предложения за диалог и срещи, Бойко Борисов се е отзовавал, както като партиен лидер, така и като министър-председател“, пише още в прессъобщението. 

На запитване на Епицентър.БГ защо не е поканен Борисов, от прессекретариата на държавния глава заявиха, че е изпратена покана до вицепремиера Томислав Дончев като пряк отговорник за изборния процес в страната. Покани били отправени и към шефовете на парламентарни групи. Борисов не е канен нито като премиер,  нито като лидер на политическа партия, уточниха от прессекретариата.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!