Прокуратурата подготвя показното убийство на телевизия Евроком!

Вчера стана ясно, че има подаден сигнал до ВКП (разбирайте Гешев) срещу телевизия Евроком. БОЕЦ проверихме информацията и тя бе официално потвърдена от прокуратурата. Сигнала е  за ‘незаконно финансиране” и негов автор е Николай Бареков. Прокуратурата е реагирала светкавично и сигнала е разпределен на Специализирана прокуратура, ръководена до скоро лично от Гешев и занимаваща се с разследвания срещу министри, депутати и магистрати.

Подобни сигнали никога не са плод на нечия самоинициатива. Винаги става дума за сценарий с конкретна цел. В случая целта е телевизия Евроком да бъде унищожена и работещите в нея журналисти да бъдат свалени от ефир. Предаванията на Люба Кулезич, Владо Береану, Сашо Диков, Николай Колев и др. дават последната свободна трибуна в телевизионното пространство в България. Поставят теми и канят гости, които никъде другаде не могат да бъдат чути и коментирани, освен при тях и Веселин Дремджиев! Теми и гости неудобни за властимащите. Самият Бареков до скоро имаше предаване, като външна продукция в Евроком, за което си плащаше, но преди Нова година договора му бе прекратен. Евроком бе и единствената телевизия, която отразяваше обективно всички процеси и протести свързани с избора на Гешев от самото начало. Знаем, че свободата на словото не е на почит в държавата на мафията и всеки имащ куража да говори и отстоява Истината се превръща в мишена за бухалките на мафията – Прокуратура, НАП, ДАНС, ГД БОП и тн. БОЕЦ сме изпитвали на собственият си гръб силата на тези бухалки. По същият сценарий – донос до прокуратурата за „незаконно финансиране”, след което – ревизии, призовки, досъдебни, разпити и целият ченгеджийски арсенал!

В момента Пеевски и Борисов имат нужда от едно публично убийство на медия и то на телевизия, което да послужи за назидание на всички останали, защото в последно време организации като БОЕЦ и отделни медии разклатиха застрашително мафиотското статукво.  Предполагаме, че става дума за сценария, по който бе унищожена и покойната вече телевизия BIT. Разликата е , че BIT я купиха, за да я унищожат и свалят водещите и журналисти от ефир, докато Евроком, която явно не се продава ще бъда ударена брутално със същата цел. Това  са същите журналисти – Кулезич, Диков и колегите им, които бяха и в основата на проекта BIT! Историята се повтаря. Този път обаче гражданите можем и трябва да реагираме, защото това е удар не само срещу една частна медия, а удар срещу свободата на словото, срещу всеки един от нас! В ход е цяла гнусна и брутална кампания срещу свободните медии. Нещо, което Гешев заяви още преди неговият избор и бърза да реализира. Ударите срещу сайтовете Биволъ, Фрогнюз, както и свалянето от ефир на неудобни за властта журналисти работещи в медии придобити от близки до Борисов и Пеевски олигарси е ход още от миналата година! Прокуратурата издаде Европейска заповед за разпит на журналиста Атанас Чобанов заради разкритията на Биволъ по АпартаментГейт и Къщи за гости! А ударите и репресиите срещу БОЕЦ станаха ежедневни и все по-брутални!

Резултат с изображение за кулезич и диков

Журналистите Люба Кулезич и Сащо Диков – част от екипа на телевизия Евроком.

От нашият опит ще ви кажем какво ще последва – мафията ще удари с цялата сила на своите институции-бухалки Евроком по най-бруталният и показен начин на който са способни. Разбира се, широко отразено от лешоядните им дръжки на микрофони. Първо ще ги свържат с Цветан Василев, или с някой друг олигарх, който уж финансирал незаконно медията. Не им трябват доказателства, нужен им е само донос, или дори фалшив сигнал. Класика, която се изтърка, но няма за какво друго да се хванат. Ще гледаме как „качулките” от ДАНС, или ГД БОП нахлуват в една частна медия, изземват компютри и документи, ще гледаме показни арести на собственици и журналисти, ще наблюдаваме едно убийство. Всъщност , ако прокуратурата иска да разследва медия и лица финансирани незаконно, то спокойно може да разследва Николай Бареков и „неговата” телевизия, в която бяха налети милиони от КТБ и Цветан Василев. Вместо това прокуратурата иска да убие Евроком. Ако го позволим! Защото гражданите имаме силата да спрем това мракобесие! Първото и най-важното е да дадем максимална гласност на случващото се! Да алармираме международните институции и медии. И да се организираме за ответна реакция.

Резултат с изображение за нахлуват с качулки

На 23.01. БОЕЦ и непримиримите граждани излизаме в 10.00ч. пред ВСС с искане за Оставките на Гешев и правителството на мафията. Ще добавим и още една цел – ДОЛУ РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА ОТ ЕВРОКОМ И СВОБОДНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ! 

Продължаваме!

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...