Управляващите няма да изпускат държавата от лапите си? Юлиан Ангелов: Няма да допуснем държавата в лапите на ДПС и БСП!

Няма да допуснем държавата в лапите на ДПС и БСП, заяви депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов по БТВ, мотивирайки по този начин номинацията на Емил Димитров-Ревизоро за екоминистър.  

Ангелов бе гост в предаването "Лице в лице" във връзка с проведения сутринта Коалиционен съвет, на който бе издигната кандидатурата на Ревизоро за поста на арестувания Нено Димов. 

Представителят на ВМРО обясни, че изборът на Емил Димитров-Ревизоро е бил с мотива - той е принципен човек и е педантичен. Юлиан Ангелов бе категоричен, че "Обединени патриоти" носят своята политическа отговорност за коалиционната стабилност и изтъкна: "Ние няма да допуснем властта да попадне в ръцете на ДПС!". 

Както и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, така и Ангелов отрече вината за водната криза в Перник да е единствено на подалия оставка министър на екологията Нено Димов. И 20 министъра да бъдат арестувани, вода в Перник пак няма да има, твърди депутатът от ВМРО. 

"Ние от ВМРО няма да се съгласим никога с това. И няма как господин Нено Димов да носи отговорност за подобно нещо", продължи той. Според него ситуацията е била разиграна "за смъкване на напрежението". 

"Малко в повече ни идва тази показност. Един човек, който нито е ограбил, нито откраднал, нито убил, да стане най-големият престъпник! Той ли е човекът, който е отговорен за кризата във водния сектор от 30 години насам? Къде са ВиК-ата, къде са общините, които не са кандидатствали за воден цикъл, примерно в Перник?

Има данни, че по време на ремонти на стената на язовир "Студена", някакви количества (вода) са били изпускани, за да върви ремонтът по-добре. Имаме данни, че 12 милиона кубика са източени. Т.е. за няколко години - един язовир изчезва. Е, кой е виновен да няма вода в язовир "Студена"? Кой предлага на господин Нено Димов данните за количествата вода? ВиК предлага! Той се съгласява, защото не е имало наличие на информация, че ситуацията е застрашена. Така че има много други фактори по цялата система, за да стигнем най-накрая до него", каза Ангелов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...