Ексклузивно! Сърби седят зад хващането на влака с боклук за България! Някой си отмъщава на Боко лично

сретан йосич

Премиерът на България за последните десет години е ходил може би само веднъж в Сърбия и това няма нищо случайно, той се страхува за живота си и е напълно наясно, че ако сръбската мафия реши да го ликвидира няма служба в света, която да го спаси.

Според слухове, които се споделят все по усилено в Белград именно Сретан Йосич е човека, който не е забравил кой точно беше Бойко Борисов преди да го предаде на холандските власти и е подал няколко сигнала, чрез поставени лица за крупни далавери на българският премиер и италианските му приятели от мафията.

Сретан Йосич е човека подшушнал и на властите в България, че от Африка с боклук се прекарват тонове кокаин към България, които се разтоварват на двете пристанища в Бургас и Варна, които пък от своя страна са собственост на Цветелина Бориславова и Кирил Домусчиев.

Няма нищо случайно и във хванатият влак в Италия с боклук, за който се е очаквало да превозва и наркотици, според сигнала получен от италианските карабинери се е твърдяло, че във влака има и такива, но поне засега от Италия не разкриват такива подробности.

Това е отмъщението на Сретан Йосич именно за Бойко Борисов, защото този човек е зад всичко както с боклука така и с наркотиците, твърдят още ъндърграунд средите в Сърбия.

Ще има и още Йоца Амстердама твърдо е решил да приключи с Борисов, като му отнеме възможността да е политик в България за напред.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_596.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...