Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ексклузивно! Сърби седят зад хващането на влака с боклук за България! Някой си отмъщава на Боко лично

сретан йосич

Премиерът на България за последните десет години е ходил може би само веднъж в Сърбия и това няма нищо случайно, той се страхува за живота си и е напълно наясно, че ако сръбската мафия реши да го ликвидира няма служба в света, която да го спаси.

Според слухове, които се споделят все по усилено в Белград именно Сретан Йосич е човека, който не е забравил кой точно беше Бойко Борисов преди да го предаде на холандските власти и е подал няколко сигнала, чрез поставени лица за крупни далавери на българският премиер и италианските му приятели от мафията.

Сретан Йосич е човека подшушнал и на властите в България, че от Африка с боклук се прекарват тонове кокаин към България, които се разтоварват на двете пристанища в Бургас и Варна, които пък от своя страна са собственост на Цветелина Бориславова и Кирил Домусчиев.

Няма нищо случайно и във хванатият влак в Италия с боклук, за който се е очаквало да превозва и наркотици, според сигнала получен от италианските карабинери се е твърдяло, че във влака има и такива, но поне засега от Италия не разкриват такива подробности.

Това е отмъщението на Сретан Йосич именно за Бойко Борисов, защото този човек е зад всичко както с боклука така и с наркотиците, твърдят още ъндърграунд средите в Сърбия.

Ще има и още Йоца Амстердама твърдо е решил да приключи с Борисов, като му отнеме възможността да е политик в България за напред.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_596.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!