Истината лъсна! Нено Димов не е прибран заради водата на Перник, а по искане на италианската прокуратура

боклук бойко борисов

Боклук от Африка заразен с Ебола е минал през Италия и е стигнал до България.

Според италианската прокуратура именно подписа на министър Нено Димов седял под всички документи за вноса в Европа и това е причината той да бъде прибран превантивно в ареста, за да не започне да се обяснява пред медиите, чии са били фирмите и как хора много близки до Бойко Борисов са замесени в тази афера с боклука от цял свят, който се внася в България.

Именно хитрият Борисов с ареста на Нено Димов се опитва да тушира социалното напрежение в град Перник и да опази своите приятели, които седят зад вноса на боклук от Африка заразен с ебола, минал през италианско пристанище и стигнал до България.

Разследването на италианската прокуратура е стигнало финалната си фаза и всичко сочело, че висши политици в България печелят милиони евро, докато усвояват пари от ЕС за борба с мръсният въздух и в същият момент внасят боклук от цял свят в страната си, чрез поставени лица и фирми, който после горят в пещите на ТЕЦ овете.

Именно подписа на Нено Димов седи под всички разрешения за внос в България на боклук и това е причината за ареста му, а с този арест Борисов и бандата му просто му казват да си мълчи за аферата с боклука, защото всичко може да завърши и по зле за някой.

Така както Каракачанов се изказа с политическо убийство или с физическо, зависи кой колко е взел по веригата и кой какво има да връща сега след като боклука наистина се разсмърдя страшно много.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...