Необикновенните приключения на бг.ком. елит: Депутатска заплата се вдига минава 10 бона! Инфлацията изяла последното увеличение от 1000 лева

С началото на новият политически сезон в Парламента само след няколко дена вече е ясно, че депутатската заплата ше се вдигне отново и ще мине 10 бона.

Според председателката на Парламента Цвета Караянчева това било нормално увеличение в рамките на закона така както е записано в разпоредбите за Народното Събрание, а и факта, че има инфлация в последните няколко месеца също трябва да се отчете, защото на всички им било ясно, че именно това е причината последното увеличение на заплатите на депутатите изобщо да не е усетено от тях самите.

Така реално още в началото на януари депутатите ще се разписват на фишове за над 10 бона, а до този момент се стигна след като от Герб изкуствено увеличиха всички заплати в държавният сектор и така вдигнаха за пореден път средната работна заплата за страната.

Депутатите имат много разходи и не трябва да се гледа колко получават пък заяви водачката на парламентарната група на Герб доктор Дариткова и добави, че не може един депутат да ходи в Парлмента като клошар или бедно облечен, а това за да се поддържа определен стил си е разход, който никой обикновен човек не прави през няколко седмици.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/10_12.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни