Необикновенните приключения на бг.ком. елит: Депутатска заплата се вдига минава 10 бона! Инфлацията изяла последното увеличение от 1000 лева

С началото на новият политически сезон в Парламента само след няколко дена вече е ясно, че депутатската заплата ше се вдигне отново и ще мине 10 бона.

Според председателката на Парламента Цвета Караянчева това било нормално увеличение в рамките на закона така както е записано в разпоредбите за Народното Събрание, а и факта, че има инфлация в последните няколко месеца също трябва да се отчете, защото на всички им било ясно, че именно това е причината последното увеличение на заплатите на депутатите изобщо да не е усетено от тях самите.

Така реално още в началото на януари депутатите ще се разписват на фишове за над 10 бона, а до този момент се стигна след като от Герб изкуствено увеличиха всички заплати в държавният сектор и така вдигнаха за пореден път средната работна заплата за страната.

Депутатите имат много разходи и не трябва да се гледа колко получават пък заяви водачката на парламентарната група на Герб доктор Дариткова и добави, че не може един депутат да ходи в Парлмента като клошар или бедно облечен, а това за да се поддържа определен стил си е разход, който никой обикновен човек не прави през няколко седмици.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/10_12.html

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...