Управлението на България – Контролирана Корупционна Банкятура?

Атанас Атанасов: Системата на управление е контролирана корупция

Говорим за едни батаци, не е само водният сектор. А енергетиката? А здравеопазването? Вижте с какви мотиви се оттегли шефът на Здравната каса. Системата на управление е контролирана корупция. Навсякъде недоимък и дупки. Борисов се занимава с това да определя кой да взема големите обществени поръчки.

Това каза пред бТВ ген. Атанас Атанасов, който коментира ареста на министърът на околната среда и водите Нено Димов, който преди да заеме управленския пост е бил част от "Демократична България".

Нено Димов е жертва на кариеризма си, заяви Атанасов.

Никой не коментира кой реално арестува Нено Димов. Шефът на поличейски участък, изпълнителната власт. Няма никакво отношение полицейското управления, което няма връзка с тези 40 и няколко тома, които са водени от прокуратурата в Перник.  Ареста на Димов е направен от началника му Бойко Борисов. Когато няма вода, ето ви зрелища. Нено Димов е зрелището. Дали трябва той да е в ареста и дали има събрани доказателства са други теми.

Проблемът с водата в Перник е потискан заради двата избора през миналата година.

Сигурно ще стане ясна причината, но много по-късно.

Не искам да коментирам Иван Гешев. Събрал съм информация, но в тези томове няма нищо за вината на Димов, нещо друго е чоплено там в Перник. Ако има всестранно, обективно и пълно разследване трябва да има още виновни.

В настоящото народно събрание няма политическа воля за свалянето на това правителство. Страхът на Борисов е от обществено недоволство и от протести. За това е този рязък ход, хвърлянето не една жертва.

Крайно време е Бойко Борисов да бъде свален и това ще се случи под обществен натиск, без значение е какво става в Народното събрание.

Турски поток се строи, но Борисов все повече ни завлича в руската енергийна зависимост. Отваря се пътят и за „Белене“, там също са руски интересите. Кого обслужва в крайна сметка Борисов?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...