Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Италиански мафиот задържан заради сагата с боклука: В България има висши политици замесени в аферата

боклук бойко борисов

Италианските медии гръмнаха с новината, че един от задържаните мафиоти, заради влака с боклук за България е проговорил пред италианската прокуратура и е разкрил подробности.

Позовавайки се на източници от прокуратурата в Рим италианските медии пишат, че мафиота е предал списък с имена на висши политици в България замесени в схемата с боклука, както и видни родни бизнесмени за които от години се знае, че са под покровителството и чадъра на правителствата на Бойко Борисов.

Става въпрос за поне 10 влакови композиции с боклук от Италия, който се гори в България, които вече са влезли в нашата страна, а сумата на влак, която чисто са получавали родните политици от италианската мафия е в порядъка на 200 – 300 хиляди долара.

България е страна в която всичко може да се вкара твърди още италианският мафиот и подчертава, че ако познаваш правилните политици в тази страна дори и да те издирват по света от Интерпол или някоя друга служба, можеш спокойно да си живееш в центъра на София и да не се притесняваш, че някой ще дойда да те арестува.

Босът на боклука смая София с диамантен Ролс-ройс (снимки)

Прокурор Антонио Никазо: Мафията гледа на боклука като на новия кокаин, България е апетитна дестинация – Ндрангета инвестира в "Страни, където действията на организираната престъпност

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_494.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!