Италиански мафиот задържан заради сагата с боклука: В България има висши политици замесени в аферата

боклук бойко борисов

Италианските медии гръмнаха с новината, че един от задържаните мафиоти, заради влака с боклук за България е проговорил пред италианската прокуратура и е разкрил подробности.

Позовавайки се на източници от прокуратурата в Рим италианските медии пишат, че мафиота е предал списък с имена на висши политици в България замесени в схемата с боклука, както и видни родни бизнесмени за които от години се знае, че са под покровителството и чадъра на правителствата на Бойко Борисов.

Става въпрос за поне 10 влакови композиции с боклук от Италия, който се гори в България, които вече са влезли в нашата страна, а сумата на влак, която чисто са получавали родните политици от италианската мафия е в порядъка на 200 – 300 хиляди долара.

България е страна в която всичко може да се вкара твърди още италианският мафиот и подчертава, че ако познаваш правилните политици в тази страна дори и да те издирват по света от Интерпол или някоя друга служба, можеш спокойно да си живееш в центъра на София и да не се притесняваш, че някой ще дойда да те арестува.

Босът на боклука смая София с диамантен Ролс-ройс (снимки)

Прокурор Антонио Никазо: Мафията гледа на боклука като на новия кокаин, България е апетитна дестинация – Ндрангета инвестира в "Страни, където действията на организираната престъпност

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_494.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...