Босът на боклука смая София с диамантен Ролс-ройс (снимки)

Румен Вълка смая София с диамантен Ролс-ройс (снимки)

Прокурор Антонио Никазо: Мафията гледа на боклука като на новия кокаин, България е апетитна дестинация – Ндрангета инвестира в "Страни, където действията на организираната престъпност

Босът на боклука сам шофира британския джип „Кулинан” за 1 милиона лева

Румен Гайтански – Вълка отново смая София с поредното свръхлуксозно возило. Босът на боклука бе заснет зад волана на „Ролс-Ройс Кулинан”, първият джип на реномираната британска автомобилна марка. Гайтански бе засечен сам да шофира бляскавия джип, кръстен на най-големия и скъп диамант в света. Той се яви с него на бизнес среща в хотел „Маринела”., ескортиран от джип с охранители.

Румен Вълка сам шофира умопомрачителния "диамантен" "Ролс Ройс". Снимка: "България днес"

Аристократичният всъдеход е първия в България, а цената му е около 1 милион лева с платените данъци и застраховки. По традиция Румен Вълка е поставил регистрационна табела от много „осмици” на ролса си. Впечатляващият джип с размерите на лекотоварен микробус е с 6,75-литров битурбо V12 двигател, генериращ 571 к.с. и 850 Нм. Те се предават към четирите колела посредством нова система за задвижването им, както и система за завиване на четирите колела. Джипът-красавец тежи близо 3 тона, а скоростта му е електронно ограничена на 250 км/ч. До този момент са произведени едва 318 бройки „Кулинан”, а шофираният от Гайтански модел е първия в България. Негови близки разкриха, че возилото е пристигнало от Великобритания навръх Коледа.

Само преди няколко месеца Румен Вълка бе заснет да управлява и друг джип с цена от 1 милион лева – решения в синьо „Ламборджини Урус”. Гайтански разполага и с „Бугати Вейрон” в гаража си, както и с няколко мерцедеса.

Ето как изглежда возилото:

Прокурор Антонио Никазо: Мафията гледа на боклука като на новия кокаин, България е апетитна дестинация – Ндрангета инвестира в "Страни, където действията на организираната престъпност

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...