Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Отново пропадна най-новата българска магистрала – Магистралите на Бойко пропадат, Той – НИКОГА

Участък от магистрала Марица за пореден път е в ремонт след пропадане, разкри регионалното издание haskovo.net, а Агенция “Пътна инфраструктура” крие това от дни.

Миналата година прокуратурата провери по сигнал на ОЛАФ същия участък. Тогава обвинение получи бившият шеф на АПИ Лазар Лазаров.

В момента тече ремонт на пътното трасето. Запълват близо 100-метров участък – с пропадане на асфалт на автомагистрала “Марица” до река Банска, в района Димитровград – Оризово.

На същото място платно от магистралата пропада за втори път. Само преди месец там е имало пропаднали отводнителни бетонови съоръжения от едната страна и слягане на асфалта, което е образувало хлътване.

Шефът на областното пътно управление инж. Радостин Ламбрев е заявил пред репортери, че ремонтът се извършва от фирмата, строила магистралата. Той е пояснил, че дейностите са за сметка на дружеството, което според сключения договор трябва да поддържа гаранционно аутобана в изправност за срок от 5 години. По магистралата имаше пропадане за първи път месеци след пускането й в експлоататация. Впоследствие се наложиха и други ремонти, съобщава haskovo.net

През април 2017 година прокуратурата проверява част от строежа на магистрала “Марица” по сигнал на европейската служба за борба с измамите – ОЛАФ. Държавното обвинение тогава проверява изграждането именно на участъка Димитровград – Оризово.

Снимка: Архив

Единственият шанс на ГЕРБ да остане на власт е постоянното оглупяване на населението

Евростат: Българите са на първо място по неграмотност в ЕС – "Вие сте прости и аз съм прост и за това се разбираме!"

Източник/ци: https://19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!