Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Павлова: Какво като в Перник нямат вода, нали им повишихме доходите и се видяха в пари

Как нейно превъзходителство Лиляна Павлова се хвали, че няма да източва язовир Студена, а перничани са без вода!

Ако си спомняте, нейно превъзходителство Лиляна Павлова гордо и шумно започна ремонта на язовир Студена през 2016 година с тогавашната кметица на Перник, като с типичните за нея хвалебствия обяви, че ремонта на язовир Студена ще бъде първия такъв ремонт за около 40 милиона и водата на язовира няма да се източва и хората няма да имат неудобство с водата.

Дейностите започнаха с помпозен брифинг на Павлова, а тогавашната кметица на Перник възхваляваше нея и властта. Е, сега знаем каква е реалността. Перничани нямат вода. Толкова от обещанията и уникалните ремонти за 40 милиона, а иначе нейно превъзходителство Лиляна Павлова вече не е министър на регионалното министерство и не я виждаме да дава обяснения от удобния пост, в който се сгуши, след като бе и министър на европредседателството на България.

Тогава на откриването покани официалните гости, като на поканите пишеше, че „нейно превъзходителство Лиляна Павлова Ви кани…“, което създаде недоумение и скандал в дипломатическите среди, че Павлова не знае елементарни правила в протокола и явно не е наясно, че министър не може да бъде нейно превъзходителство, както са посланиците!

Но пък поне това невежество й лепна прозвището „нейно превъзходителство Лиляна Павлова“!

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!