Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гайдарски праща депутатите на психотест

Парламентът: Луди има в цялата държава

Здравният министър проф. Радослав Гайдарски призова днес всички кандидат-депутати да се подлагат на психотест. Той представи идеята си в клиниката по психиатрия на Александровска болница. Самият министър изрази готовност да се подложи на психотест, за да даде личен пример. Хора с психични проблеми има сред всички слоеве, включително и сред депутатите, коментира той. Според него хората с психични проблеми в България и в ЕС са около 8% от населението.

Явно министърът си има своето основание за това, парламентът е представителна извадка на българското общество, както и Министерския съвет, така че това не е толкова изненадващо, реагира зам.-шефа на червените в НС Георги Юруков.

Депутатът от НДСВ Олимпи Кътев също заяви, че подкрепя Гайдарски. Не само на психотест – и на здравословен тест трябва да се подлагат депутатите, защото имало сериозни съмнения за здравословното им състояние. Не ми се коментира, това са глупости, каза пък Йордан Цонев от ДПС.

“Луди има не само в парламента По-лошото е, че луди се разхождат из цялата държава”, коментира зам.-председателят на ВМРО Мирослав Мурджов. Според него, ако министерството на Гайдарски иска да си свърши работата, трябва да ги прибере, където им е мястото. Депутатът приема идеята за психотест на избранниците, защото за парламента били нужни здрави нерви.

Източник/ци: Всеки Ден

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!