В Швейцария недоумяват как българските депутати може да не ходят на работа и да получават стотици хиляди евро заплати

Според едно изследване направено от швейцарска иконимическа агенция, най-добре заплатените депутати в цяла Европа спрямо стандарта на населението са депутатите на България.

Социално неравенство, това е заключението на иконимистите от Швейцария, които подчертават, че само депутатите в България с техните заплати и безочетни разходи, реално се доближават до стандарта и заплатите на средната класа в Европа. В България над 4000 евро заплата вземат само депутатите и министрите, докато хората реално не могат да си докарат доход от 2000 евро дори да ходят на две места на работа.

Цените в България са по-високи от тези в ЕС подчертават от агенцията и обясняват, че България е единствената страна в ЕС в която стоките от първа необходимост и лекарствата се облагат с данък колкото техниката, горивата и дори дрехите, неща които не се купуват всеки ден. Друго показателно за българските депутати е, че тези хора реално работят най – малко от всички свои сънародници, но пък за сметка на това всяко нещо до което се докоснат реално създава хаос и се обсъжда със седмици от сънародниците им.

В изследването е посочено, че само и единствено в България има депутат, който реално ходи на работа в Парламента само два пъти в годината, но пък за сметка на това българският данъкоплатец няма нищо против да плаща за държавната му охрана, както и че реално българските депутати работят в българският парламент от сряда до петък, като в петък много често пленарната зала си е буквално празна.

Рекорда за най – къс работен ден в Парламент също е дело на българските депутати, които през тази година са работили едва 11 минути и са прекратили работното си заседание.

Стабилност и Благоденствие: Българските депутати са най-добре платените в Европа

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...