Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Б.Б. И УНИВЕРСИТЕТ?

"Вие сте прости и аз съм прост и за това се разбираме!"

Запомнете: най-голям принос за опростачването на народа има наглостта и лъжата на полититиците. Борисов има особен принос, в това той е направо майстор на спорта, ненадминат е в лъжите и наглостта си. Завчера рече: най-хубавите ми години бяха в университета!

Моля – университет? Когато в София се кажеше университет – това значи онази сграда, с двамата братя отпред. Борисов дори не знае откъде се влиза. Никога нямаше да бъде приет, защото е …познайте!

Борисов никога не е следвал в университет, а в една професионална школа – Симеоново,която бълва кадри за МВР. Той е бил в най-непристижния факултет „ Противопожарна охрана”. Защото толкова и за там му е стигало сивото вещество. Понеже не е на ясно, искам на този случайник от Банкя да кажа: при социализма имаше САМО три университета: Софийския, Великотърновския и Пловдивския! Останалото бяха институти. А неговото е … школа!

Ох, пак лъже нагло, пак си пере биографията!

Какви университети, просто той е един слабо подготвен кадър дори в школата на МВР. Виждал съм му така наречената дисертация – отзад има няколко страници , където се посочва ползвана литература. Изненадах се: десет заглавия има на английски – как ги е чел?

Стефан Северин

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!