Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сръбска медия: Румъния, Сърбия, Гърция и Северна Македония игнорират българският премиер Борисов! Обявиха го за слуга на Ердоган

Бойко Борисов

Четири от петте държави с които граничи България са се обявили против Бойко Борисов и са сезирали НАТО и ЕС за действията му които изцяло са в полза на Реджеп Ердоган и Турция.
Според нотата подписана от лидерите дори на Северна Македония, Борисов е проводник на политики на Ердоган, които имат за цел да ислямизират Балканите.

Борисов е служител на Ердоган е записано от името на Гърция в нотата до началниците на ЕС и НАТО, а според Румъния Борисов и службите в България покровителстват канал за трафик на мигранти към западна Европа и въпреки ясните сигнали не предприемат никакви мерки в България.

За Сърбия Борисов е проблем, защото бавните му действия по отношение на транспортните коридори от Европа и за Европа през България са саботаж на цялостта на европейските политики и от Сърбия въпреки, че не са член на ЕС искат да знаят какво стана със програмите за скоростни влакове през България, за Гърция и Турция.

Северна Македония вече е сигурна, че именно Бойко Борисов е причината страната им да не влезе в НАТО, защото имат план с Ердоган и Косово с който да направят християнска Македония, мюсюлманска, а след това плана да се задейства и за целите Западни Балкани.

Според Гърция премиерът на България не се интересува от политиките на ЕС, за него са важни парите и никой да не разследва как се крадат фондовете в България, което ясно говори, че този човек е проблем с който никой не иска да се заеме и да се справи.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_963.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!