Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нищо лично! Просто добър бизнес: Бойко изнася българи, внася боклук от Европа –"Българи за смет"?

Милиони тонове боклук са тайно договорени за прием в България.

Последните години в България, тихомълком са изгорени или загробени хиляди тонове боклук.

Първоначално това са били класически градски бали с боклук от големите градове на Европа и дори от страни извън Европа.

Над 500 са фирмите , на които правителствата на ГЕРБ начело с Борисов са дали разрешение за вкарване на боклуци в България.

Кои са богопомазаните милионери от боклука, разбира се контролирани от ГЕРБ на Борисов.

Първоначално според сайта Биволъ, официално е разрешено боклуци да гори и съхранява в ТЕЦ-овете си бизнесмена Христо Ковачки, но останалото количество боклуци се загробват по множество големи градски сметища маскирани, като местен битов отпадък.

В същото време, чрез криминални методи на управление, България се обезлюдява целенасочено и цели региони остават без население.

Умишлено върви концентрация на населението в няколко големи града и формирането на огромни сметища в останалите обезлюдени територии.

В последно време към България се договарят и насочват специализиран и неразградим високитоксичен ервопейски боклук, какъвто италианските власти задържаха, под формата на цяла влакова композиция и то подготвена за износ , без нужните документи за това и съмнение за дейност на италианската организирана престъпност.

Към днешна дата над 1 000 000 българи са напуснали България, през 10 годишното управление на ГЕРБ и Борисов в България, на мястото на тези българи приемане милиони, но в боклуци.

Италиански журналист описва схемата за трафик на боклук в Източна Европа свързана с мафията

Доц. Григор Сарийски: Българите сме все още едва наполовина европейци и оставаме на последно място в ЕС – другите все още са в България?

източник: http://www.podoko.eu/?p=850

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!