Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Прости ли са англичаните?

Днес би трябвало много хора да осъзнаят какво е фалшива новина. От година ни промиват мозъците, че англичаните не искали Брекзит, че това е грешка и че Джонсън ще загуби. Ама – тц! Не стана така.

Случи се това, което отдавна го казвам. Великобритания иска да напусне потъващият кораб. Където пък нашите политици зорлем ни набутаха, че искат и в еврозоната да влизаме. Кой е глупавият?

Великобритания е била и все още има манталитетът на империя. Там рядко правят погрешни ходове и винаги на първи ред е интересът на държавата. След като те са установили, че от ЕС нищо няма да излезе и е откровено вреден, защо поне не се замислим?

Истанбулската конвенция, осакатяването на историята ни, загубата на традиционни пазари, напускането на почти три милиона млади българи, прекалената толерантност, джендър идеологията, нежните паради – всичко това е вследствие на набутването ни в ЕС.

Да напомня, че мен, теб, вас, нас, никой не ни е питал дали искаме. Куневица отиде и ни продаде. Да, вярно, скъпо ни продаде, но нас какво ни грее? Затворихме ядрените реактори, за да могат амеиканските ТЕЦ-ове да ни продават прескъп ток. Нарязахме си цялото въоръжение, а сега даваме милиарди на САЩ за таралясниците им. Защото, ЕС и НАТО са сързани. За да влезем в НАТО, трябваше да станем член на ЕС, Помните ли?

Сега даваме на година 2,2 милиарда лева членски внос към НАТО и ЕС общо. Очаква се вноската значително да се увеличи. За вноската има пари, за децата и пенсионерите няма.

ЕС се харесва на джендърите, защото само там няма да ги пердашат.И псуват на Родител № 1. Харесва им на приближението до управляващите, защото европарите се насочват изключително в техните ръце. Но нас каква ни е ползата? Да, пътуваме свободно. И три милиона вече се възползваха. А заради европейските политики даваме милиарди за интеграция на недосегаемите. И даваме милиони за строеж на бежански центрове.

Време е да попитаме НАРОДА на България дали иска да продължи това пагубно участие в съюза. Дали ни трябват американски военни бази на българска земя. Дали песента „Мила моя мамо“, трябва децата ни да я пеят „Мили Родител № 1“, трябва ли децата ни да гледат нежните паради и да учат, че сме били под присъствие, а не под робство….

Аз не искам в ЕС и НАТО. Това не означава, че искам Русия или Азия. Означава, че искам България да бъде суверенна държава, която да спазва неутралитет. И да разчита на себе си, а не на подаяния, които ни правят роби!

Обичам единствено България. Първо съм българка. Дали съм европейка, не ме интересува.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

ВРЕМЕ Е ЗА БЪЛЕКЗИТ!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!