Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов зове Радев да каже кого е возила колата на НСО, блъснала дете, нищо че вътрешният министър обяви, че шофьорът е бил сам

Автомобилът на НСО, блъснал 14-годишното момче, се е придвижвал самостоятелно, а шофьорът е бил сам, по данни на колегите не е имало охранявано лице в автомобила. Това каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред журналисти във връзка с инцидента с автомобил на НСО, който блъсна 14-годишно момче на бул. „Драган Цанков“ в столицата, предаде репортер на Агенция „Фокус“. /epicenter.bg/

Радев уцели между очите самовлюбения нарцис Борисов

"НСО е под юрисдикцията на президентството. Не смея да се меся. Що се отнася до инцидента с детето, е хубаво по-бързо да излезе информацията. Трябва коректно да се каже кой е бил в колата. Сравнете прессъобщенията от катастрофа с Караянчева и вчерашния инцидент. Тогава жълти, фалшиви медии казваха, че гавазите на Борисов са виновни." Това заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов преди заседанието на Европейския съвет в Брюксел.

Вчера кола на Националната служба за охрана блъсна 14-годишно дете в София. По-късно стана ясно, че колата е обслужвала президентството, с нея е бил закаран на адрес секретар на Румен Радев.

"Всеки кара кола и на всеки може да се служи. Трябва да се каже на кой е колата и кой я е карал. Обществеността не бе информирана навреме и коректно", коментира още президентът.

Премиерът коментира и инцидента с евродепутата Ангел Джамбазки, който бе засечен да кара след употреба на алкохол.

„Аз няма какво да се разграничавам понеже той беше сред конкурентите ни на изборите в София, а и е евродепутат от друга политическа сила. Тук мога да кажа, че това, което МВР е трябвало да направи, това, което повелява закона са го направили в пълния обем. Спрели са го, санкционирали са го, взели са проби с дрегер, включително и във ВМА, така че той ще понесе всичките си последствия“, посочи още той.

„Знаете, който ме познава, аз капка алкохол не пия и съм голям противник на всеки, който си позволи да пие и да се качи да кара. Разочарован съм много от г-н Джамбазки, даже думата разочарование е много малко. Винаги съм го харесвал като политик, много работа ни е свършил на България, като такъв. Както казват българите „власите на край Дунава се давят“. С един подобен инцидент си нанасяш такава щета, че не знам дали ще можеш да се възстановиш. Това е работа на ВМРО да вземе своите решения“, добави още Бойко Борисов.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!