Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов: Борисов ако не се откаже от “турски поток” САЩ ще му покажат червен картон

След като днес стана ясно, че САЩ налагат санкции и на “Турски поток” за България е немислимо тази тръба да минава през България, коментира темата Цветан Цветанов и добави, Борисов ако не се съобрази с искането на САЩ незабавно ще получи червен картон и ще трябва да се отправи към съблекалните.

Изразявам се така, защото знам, че той много обича футбола и ще ме разбере правилно, като се надявам да не е предал вече България в ръцете на Русия и нейните интереси. Русия отдавна се стреми да ни направи зависими енергийно, но ако Борисов не иска да се превърне в играч от резервната скамейка на политиката в България, трябва да внимава много какво и как върши след като САЩ ясно показват, че не са съгласни тръбата да минава през България.

Това, че сме закупили изтребители и че Борисов се срещна с Тръмп са знаци, които ясно показват, че САЩ ни имат за партньор и ние не трябва да се отказваме от приятелството си с тях с лека ръка. България заслужава демокрация всички знаем какво и как се случваше в България 45 години докато бяхме под руско влияние, не мисля, че това трябва да се допуска отново.

източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/12/blog-post_77.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!