Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов за Радев: Защо е тази злоба? Вместо да работим за държавата, той само омраза показва

"За 40 минути не е казал една дума за държавата. Левски не си е позволявал да говори от името на народа. Това е двуличен човек и един ден хората ще разберат колко двуличен човек са избрали", заяви премиерът

"Ако ме питате за Радев, ще кажа, но не за президента. Президентът е обединител на нацията, а той не е. Една минута гледах тази злоба и ми стига. С какво предизвикахме тази омраза?" Това заяви премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос как ще коментира думите на президента Радев по Би Ти Ви.

"Каква е тази злоба? Защо е тя? За 40 минути не е казал една дума за държавата. Не е нужно да коментирам опозиционен лидер. Той се държи като такъв и то най-овластения опозиционен лидер. Левски не си е позволявал да говори от името на народа. Гледах го една минута. Това е двуличен човек и един ден хората ще разберат колко двуличен човек са избрали", заяви Борисов.

"Сигурен съм, защото когато тръгна за срещата на НАТО, ми се обади: "да отида аз?". Казах му "Добре, отиди". Ние сме системни. 2008 г. беше златният дъжд - светът се къпеше в пари. След това дойде икономическата криза. След това дойде управлението на Орешарски - национална катастрофа. Срив на банки, фалираха банки. Сега изтеглихме държавата на нива, които в златните години е била. Всички казват - повишават се инвестиции, износът в последното тримесечие. Той сега си мисли, че ще се кандидатирам за президент и го навиват. Заклех се преди 15-20 г., че този пост не ме интересува. Каква е тази злоба? Събира инвеститори и вика “колко е готино в България”. Те му се смеят във Фейсбук. Всеки път си мисля, че когато се разбрахме за НАТО да води и той делегацията, да седне до Тръмп малко да се покаже, че сме решили нещата. Е тази омраза и тази злоба, какво му направихме?", заяви премиерът.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!