Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Арман Бабикян: Управляват ни тези, които ни крадяха колите и ни лепяха лепенки

“Намираме се в затворен цикъл на производство, плащаме си сами на окупаторите“, заяви Арман Бабикян
„Хората се чувстват неудобно в присъствието на подобни.. такива ги водят на друго място (бел. ред. визира Гешев в Брюксел). Друг е въпросът как се чувстваме ние, че да ги търпим седем години“, това заяви пиар експертът Арман Бабикян в предаването “ЕвроДикоФ“ по ТВ Евроком по повод изслушването на новия главен прокурор на България Иван Гешев в Брюксел и в частност на това, че някои от евродепутатите, които му задаваха въпроси, признаха на всеослушание, че присъствието му сред тях е нещо, което ги притеснява.

“’Тези, които ни управляват са онези, които ни крадяха колите и ни лепяха лепенките си. Администрацията изпълнява ролята на терористичен орган над гражданите. Ние плащаме, за да продължат да правят това. Намираме се в затворен цикъл на производство, плащаме си сами на окупаторите“, заяви още Арман Бабикян.

“Всичко, за което предупреждавахме, че ще се случи и по отношения на енергетиката, и за свободата на словото и борбата с корупцията, се оправда. Няма повод за радост Борисов, а за размисъл“, коментира той посещението на българския министър-председател в САЩ.

Източник/ци: https://liberta.bg/

https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!