Сталиновите полу-хора, полу-маймуни супер-войни – силата на комунистическата мисъл

Сталиновите полу-хора, полу-маймуни супер-войни - силата на комунистическата мисъл

Сталинови "Червеногвардейци"?...
(Image courtesy of: totaldvd.net)

Съветският диктатор Йосиф Сталин издава нареждането да се кръстосат хора с маймуни, за да се създадат непобедими войни като тези от Планетата на маймуните, бе разкрито в намерени тайни архиви на Москва.

Московски архиви сочат, че през 1920 г. Сталин нарежда на най-добрия по това време ветеринарен учен, Иля Иванов, да пренасочи своите умения от развъждането на коне и др. животни, към създаването на супер-войни.

Според вестниците в Москва, Сталин казва:

"Аз искам ново, непобедимо човешко същество, което да не усеща болка, да е издържливо и да е безразлично към качеството на храната, която яде.".

Така през 1926 г. Политбюро в Москва изпраща това искане до Академията на науките, с нареждането да се изгради "жива военна машина".

Нареждането идва във време, когато Съветският съюз предприема кръстоносен поход за преобръщане на света, със социалното инженерство считано за партньор на индустриализацията: започват да се създават нови градове и архитектура, и ново общество на равенство.

Съветските власти имат затруднения да възстановят Червената армия след изтощителните войни.

Има също така и интензивен натиск да се намери нова работна ръка, особено такава, която няма да се оплаква, тъй като Русия се подготвя за своя Първи петилетен план за бърза индустриализация.

Г-н Иванов се ползва с висока почит. Той е изградил вече своята репутация в царска Русия, когато създава първия в света център за изкуствено осеменяване на състезателни коне през 1901 г..  

Идеите на учения Иванов са музика за ушите на съветските плановици и през 1926 г. той бива изпратен с 200 000 щ. д. в Западна Африка, за да направи своя първи експеримент с оплождане на шимпанзета.

Междувременно, в родното място на Сталин – Грузия – се построява експериментален център за отглеждането на шимпанзетата.

Експериментите на г-н Иванов са, разбира се, пълен провал. Той се връща в Съветския съюз, където става свидетел на провала и на следващите си експерименти в Грузия, при които използува сперма от маймуни за оплождането на доброволки.

Правят и още един, оказал се последен, опит, да убедят богата кубинска наследница да даде от своите маймуни за тези експерименти. Но това стига до ушите на Америка, New York Times публикува статия за случилото се, и наследницата отказва да съдейства.

Така г-н Иванов бива напълно опозорен. За този скъп провал, той бива осъден на 5 години затвор, които през 1931 г. биват заменени с 5 години изгнание в централата азиатска република Казахстан. Той умира година по-късно, според сведенията след като заболява, в резултат на дълго чакане на ледена ж. п. платформа.

Експериментите на Иля Иванов не са единственото, което се проваля: планът за колективизация на фермите завършва през 1932 г. с глад, от който в тогавашния Съветски съюз умират поне 4 милиона души.

Източник/ци: news.scotsman.com

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...