Политическата тор у нас трябва да се изрине

Онази лоена топка, която се търкаля в европейския парламент като депутат от ОПГ ГЕРБ, каза, че прането на пари било европейска практика! Потреба на всички държави от централна част на континента и било грешно да се набеждава само България в пране на пари!!!

Цял ден се чудя какво имат в главите си европейските лидери, които подкрепят и охраняват мафиотското управление в държавата ни. Вероятно нищо друго, освен преките ползи за задоволяване на собствените си икономически интереси. И въпреки това съм изключително доволен, че компрометирането на европейската политика започва и ще завърши именно от българската политическа хунта на Борисов. Любимец 13.

Политическата тор у нас трябва да се изрине. Нямате представа какви планове са сътворили и реализират без много шум. Ако ги знаете, живи ще ги одерете. В медийната канализация тече само промивка на мозъци и отклоняване на вниманието към незначителни проблеми. Това се върши срещу огромно заплащане от страна на бандитите-политици и техните перфидни мюрета.

И понеже онкологичния ни национален проблем е в напреднала фаза, операцията трябва да се проведе с рязане до здрава плът. И пълно унищожение на туморните метастази веднъж и завинаги. Нямаме друг шанс за живот.

По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Събудете се…

Николай Марков

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...