Кви грандиозни успехи, ква икономика, кви рейтинги, кви хвалби, кви пет лева ве, Баце? И да знаеш от мен: При Вовата Путин стара информация нема, ясно!

Днес Н.пр. Баце от с. Банкя се хвалѝ, хвалѝ, каза̀ “много можемЕ да се хвалимЕ, не можемЕ се спремЕ”, пред оная с джуките, че чак се позапенѝ накрая, милият.
Писа̀ла му била неква агенцийка по рейтингите, частна май, че в България всичко било мамата си трака, от хубаво по-хубаво, толкоз хубаво, че вече няма накъде.
Баце не знае, че в момента съществува изключително голяма заплаха, която е реална, непосредствена и опасна за съществуването ни като нация.
Тази заплаха най-общо се състои в следното:
България е на първо място в света сред 250 страни по намаляване на населението. От 9 млн вече сме 6,8 млн., а може би и много по-малко.
Емигрират по 50-70 000 души на година, все млади хора.
Намаляваме с 16 души всеки час, но етническите българи намаляват за този час с 19 души, а братята цигани се увеличават с 4 души на час (-16 = -19 + 4).
Прогнозите на Световната банка, ЦРУ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство от 1,3 млн. души (при 3,5 млн цигани и 0,8 млн. турци), след още няколко десетилетия, според прогнози на ООН, етническите българи ще са 0,3 млн. а впоследствие ще изчезнат напълно.
Българската нация умира.

По смъртност на населението (16,6‰ годишно по последни данни на Евростат) България твърдо заема първо място в света, пред Лесото, Сирия, Сомалия и Свазиленд и др.
Освен намаляващи и изчезващи, ние, българите, сме и най-болната нация, държим призови места по много заболявания.
Според данните на НСИ, от починали 110 117 души, най-висок дял смъртни случаи е от болести на сърцето – над 70 хил. души, втора причина за смърт у нас са били раковите заболявания (17 хил.), следват болестите на дихателната система и т.н. Излиза, че у нас всеки ден 238 души, или 10 души всеки час, или 1 човек на всеки 5-6 минути от денонощието умират от инфаркт и инсулт, или от рак. Този факт е многозначителен и показва системата на здравеопазването ни.
Заедно с печалните факти за смъртността и болестите, трябва да се посочат още и данните за срива на раждаемостта, който е умопомрачителен – от 182 000 раждания у нас през 50-те години на миналия век сега новородените са 3 пъти (300%) по-малко, около 60 000.
По раждаемост сме на 214-то място от 220 държави, като след нас са разни острови. Никъде не се оповестяват данните, че 11% от новородените са недоносени, 2-3% са изоставени, 3-5% са с малформации и т.н., а 55% нямат за майчин език българският език, т.е. новородените са от циганския или от турския етнос.
България се циганизира и турцизира. 1 300 нови джамии!
Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми.
Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора.
Според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване.
Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, лишени от храна, дрехи, обувки и др.
България е първа в ЕС по неграмотност, 47% от учениците ни са в някаква степен неграмотни.
Нарастването на неграмотните е с 6% за 3 години.
Значи, ако този темп се запази, след 27 години, през 2046 г. няма да има нито един грамотен българин, освен Баце.
Според докладите на Европейската комисия България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Кви са тези 3 милиарда лева, дето били иззети от лошите корумпирани, де са?
Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, съдебната система, здравеопазването и т.н.
По самоубийства, включително и детски самоубийства, и по протестни самозапалвания от негодувание, мизерия и отчаяние заемаме едно от първите места в Европа и в света.
Въобще България е най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население, според световните класации, държава в Европа, и в света, която е рай за местни и чужди монополисти, измамници, крадци на национално имущество, сгенти на ДС и простаци-политици.
А българите, според международните изследвания и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-отчаяните и най-нещастните хора в Европа и в целия свят.

Кви грандиозни успехи, ква икономика, кви рейтинги, кви хвалби, кви пет лева ве, Баце?
Не виждаш ли – България е в клинична демографска и всякаква смърт, умряла е.

И да знаеш от мен: При Вовата Путин стара информация нема, ясно!

Акад Петър Иванов

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...