Това e началото на една НОВА по-малка България! Джендър идеоложката Сачева – социален министър само месец преди да влезе в сила новият закон за детето!

Истинският автор на джендър идеологията е жената на Ленин, а той заявява: Трябва да се даде свобода на еднополовата любов

Ленин бил гей, разкриват интимни писма. Сталин е знаел!

Бойко Борисов вече обяви официално, че социален министър ще стане Деница Сачева същата тази Деница Сачева, която буквално помля българското образование, явно сега ще и дадат поприще в което тепърва ще трябва да вилнее някой, който обожава джендър идеологията. Сачева е „експерта“, който години наред се гавреше с българските автори в българските учебници по български език и литература.

Именно тя въведе в училищата такива наредби, че по едно време учителите не бяха наясно, учители ли са или някакви администратори на лични данни. После по-нейна идея от учебниците по история буквално бяха извадени цели пасажи от българската история, а най-голямото постижение на Сачева е отричането на Турското робство в България. И въвеждането на така нареченото Османско присъствие.

Всъщност на всички вече е ясно, защо Деница Сачева, която е откритие на Иван Костов за политиката на България, трябва да заеме поста социален министър и това се случва, не защото Бисер Петков не се е справял с работата си, а защото на Борисов му е нужен експерт по така наречената Истанбулска Конвенция, която ще прокарва от 01.01.2020 година в България въпреки че съда се произнесе, че не може.

Сачева е идеалната министърка за това споделят запознати с убежденията на новата социална министърка и добавят, ако някой може да прокара всичките джендър идеологии в България, то това е тя, все пак цял живот това прави отрича българското и налага онова, което и кажат от Европа.

Истинският автор на джендър идеологията е жената на Ленин, а той заявява: Трябва да се даде свобода на еднополовата любов

Ленин бил гей, разкриват интимни писма. Сталин е знаел!

ЕС: “Няма да ви кажем къде сме разпределили десетки милиарди евро. Това е твърде голяма тайна” По-добре да няма одиторско заключение, отколкото хората да знаят къде отиват парите!

Защо медиите започнаха пропаганда на гейове, джендъри и 3-полове както по времето на Ленин и жена му? Нали "конвенцията" не беше за това... Нали Европа уж осъжда комунизма...

Как призракът на комунизма управлява нашия свят

Предговор

Въведение

Първа глава: Стратегиите на дявола за унищожаване на човечеството

Втора глава: Европейски наченки на комунизма

Трета главa: Масови убийства в Изтока

Четвърта глава: Износ на революция

Пета глава: Проникване в Запада (част 1)

 

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни