Това e началото на една НОВА по-малка България! Джендър идеоложката Сачева – социален министър само месец преди да влезе в сила новият закон за детето!

Истинският автор на джендър идеологията е жената на Ленин, а той заявява: Трябва да се даде свобода на еднополовата любов

Ленин бил гей, разкриват интимни писма. Сталин е знаел!

Бойко Борисов вече обяви официално, че социален министър ще стане Деница Сачева същата тази Деница Сачева, която буквално помля българското образование, явно сега ще и дадат поприще в което тепърва ще трябва да вилнее някой, който обожава джендър идеологията. Сачева е „експерта“, който години наред се гавреше с българските автори в българските учебници по български език и литература.

Именно тя въведе в училищата такива наредби, че по едно време учителите не бяха наясно, учители ли са или някакви администратори на лични данни. После по-нейна идея от учебниците по история буквално бяха извадени цели пасажи от българската история, а най-голямото постижение на Сачева е отричането на Турското робство в България. И въвеждането на така нареченото Османско присъствие.

Всъщност на всички вече е ясно, защо Деница Сачева, която е откритие на Иван Костов за политиката на България, трябва да заеме поста социален министър и това се случва, не защото Бисер Петков не се е справял с работата си, а защото на Борисов му е нужен експерт по така наречената Истанбулска Конвенция, която ще прокарва от 01.01.2020 година в България въпреки че съда се произнесе, че не може.

Сачева е идеалната министърка за това споделят запознати с убежденията на новата социална министърка и добавят, ако някой може да прокара всичките джендър идеологии в България, то това е тя, все пак цял живот това прави отрича българското и налага онова, което и кажат от Европа.

Истинският автор на джендър идеологията е жената на Ленин, а той заявява: Трябва да се даде свобода на еднополовата любов

Ленин бил гей, разкриват интимни писма. Сталин е знаел!

ЕС: “Няма да ви кажем къде сме разпределили десетки милиарди евро. Това е твърде голяма тайна” По-добре да няма одиторско заключение, отколкото хората да знаят къде отиват парите!

Защо медиите започнаха пропаганда на гейове, джендъри и 3-полове както по времето на Ленин и жена му? Нали "конвенцията" не беше за това... Нали Европа уж осъжда комунизма...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...