В МВР си играят на мачовски мечти от “Бързи и яростни“, но с ваши 5 милиона

.

Български МВР-началници гонят нарушители...

Приоритети – повече джигити, по-малко деца? МВР ще купува 15 нови коли за по 300 хил. всяка. В страната има само ЕДНА детска линейка, която струва 150 хил. и е дарение

Дощяло им се на българските полицаи супер автомобили. С тях щели да гонят джигитите, които карат с високи скорости и застрашават останалите участници. Колко благородно. Само че от висока скорост през 2018 г. е загинал един човек. Според статистиката. Над 20 са загинали от произшествия с каруци, коне, крави, овце и прасета.

Най-много ПТП са поради лоши пътища, дупки, некачествена настилка и пр. Само в катастрофата край Своге загинаха 20 души, а ранените са 21… Разследването още не е завършено - повече от година.


.
Този Cadillac Escalade в САЩ стартира с цена от 102 000 долара. С пълно полицейско оборудвне стига до... 120 000 долара... Нашите вадят по 350 хилядарки за кола!

5 млн лева ще даде държавата, сиреч данъкоплатеца, за луксозни, расови автомобили. Ще ги карат необучени засега полицаи. Били скъпи, защото в тях щяло да има специално оборудване: лаптоп, принтер, камера, радиостанция.


.
Това Ломбоджини е подарено от благодетел на италианската полиция. Зарадвали му се, че ще гонят бандити със супер коли...

 

.
... догонили ги...

 

Няма да коментираме щенията на родното МВР. Нито ефективността на работата му – разбирай разкриваемостта на престъления и превантивна дейност – на едно от последните места в Европа.


.
Действителността...

 

Може много да се говори по темата. Но има и кратък вариант: нахалство! Да се налеят 5 милиона от парите на българите за някаква тъпа приумица, плод на съмнителен анализ. 

Ако в МВР искат наистина да са полезни, нека започнат от борба с корупцията в редиците на министерството и службите. Но няма да го направят, защото ще хванат сами себе си. Затова искат готини и скъпи коли, което издава супер комплексарщина.

Фрог нюз

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...