В САЩ признаха, че ваксините могат да причинят рак

/Поглед.инфо/ Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) публикува проучване, в което всъщност признава, че много ваксини, включително ваксини срещу сезонен грип, съдържат фрагменти от вируси с онкогенен характер. Такива вируси може да не се проявяват с години и внезапно да доведат до сериозно заболяване.

„Някои от тези онкогенни клетъчни линии могат да съдържат вируси, причиняващи рак, които не се размножават активно. Такива вируси са трудни за откриване с помощта на стандартни методи. Тези скрити или „мълчаливи“ вируси представляват потенциална заплаха, защото могат да станат активни в процеса на създаване на ваксина”, се казва в проучването.

Наистина има причина за безпокойство, защото при гризачи, на които са инжектирани такива клетъчни линии, се развиват тумори. Авторът на проучването обаче увери, че FDA работи за неутрализиране на вирусите, съдържащи се във ваксините.

Изследването на FDA вероятно е станало отговор на скорошно проучване на италиански учени, което идентифицира 560 гена за рак в популярната ваксина Priorix Tetra (шарка-паротит-рубеола-варицела, накратко MMRV).

Превод: В.Сергеев

Източник/ци: https://pogled.info

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни