В САЩ признаха, че ваксините могат да причинят рак

/Поглед.инфо/ Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) публикува проучване, в което всъщност признава, че много ваксини, включително ваксини срещу сезонен грип, съдържат фрагменти от вируси с онкогенен характер. Такива вируси може да не се проявяват с години и внезапно да доведат до сериозно заболяване.

„Някои от тези онкогенни клетъчни линии могат да съдържат вируси, причиняващи рак, които не се размножават активно. Такива вируси са трудни за откриване с помощта на стандартни методи. Тези скрити или „мълчаливи“ вируси представляват потенциална заплаха, защото могат да станат активни в процеса на създаване на ваксина”, се казва в проучването.

Наистина има причина за безпокойство, защото при гризачи, на които са инжектирани такива клетъчни линии, се развиват тумори. Авторът на проучването обаче увери, че FDA работи за неутрализиране на вирусите, съдържащи се във ваксините.

Изследването на FDA вероятно е станало отговор на скорошно проучване на италиански учени, което идентифицира 560 гена за рак в популярната ваксина Priorix Tetra (шарка-паротит-рубеола-варицела, накратко MMRV).

Превод: В.Сергеев

Източник/ци: https://pogled.info

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...