Александър Дугин: Косово ще остане сръбско, както Крим стана руски

/Поглед.инфо/ Сърбия удържа духовна победа през 90-те, като загуби в резултат на агресията на НАТО в Косово. Руският евразийски философ Александър Дугин обяви това в Белград по време на представянето на книгата си "Четвъртата политическа теория".

Сърбите знаят по-добре от всеки друг истината на цар Лазар: важно е не да печелите, важно е да сте на страната на небесното войнство и никога да не предавате духовните си идеали. Сърбия сега е в трудна политическа ситуация. Малко неща могат да се направят: през 90-те години изчерпахте всичките си сили. Това е трагично, но много високо поражение. По-добре е да умреш с Христос, отколкото да победиш с Антихриста. Това е нашата православна сръбска и руска истина “, заяви философът.

Той смята, че сега в Сърбия има добро мнение за създаване на интелектуални теории.

Никой не може да ни открадне свободата на мисълта от нас. Ако политически сега не правите много в Сърбия, то можете да направите всичко на интелектуално, духовно, културно, образователно ниво. През 90-те Елцин предаде и вас, и нас. Тогава написах, че Крим ще бъде руски и ме смятаха за луд. Не трябва да губим традицията и завета на цар Лазар и да признаваме независимостта на Косово “, заяви Дугин.

Превод: В.Сергеев

Източник/ци: https://pogled.info/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...