Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рашидов за Манолова: Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват

Вежди Рашидов

Вежди Рашидов

"Изпитвам ужас от агресивни жени. Истински мъж съм, но като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват", коментира шефът на парламентарната комисия по култура и член на ПП ГЕРБ Вежди Рашидов коментира кандидата за кмет на София Мая Манолова пред бТВ.

"Тя явно не е разбрала, че изборите отдавна свършиха", добави Рашидов по повод внесеното от Манолова вчера искане за касиране на изборите в столицата.

"Хора, които не са посадили едно дърво и не е преместили една тухла, не заслужават внимание. Какво направи Мая Манолова? Не спря да говори и нищо друго. Тя не е засадила една дърво и не свършила никаква реална работа. Само говорене. Тя направи нещо много сбъркано. Нейният комитет беше един миш-маш от политически разнородни хора. Какво щяха да направят те?

Да плячкосват и грабят. Те искаха само властта. Аз не чух веднъж от тях думата култура. Има нещо сбъркано в цялата тази работа", категоричен беше той.

"Градове се строят за хиляди години, само Лувърът е строен над 300 години, - не може начело на града да стои човек, който няма никакъв опит", каза още Рашидов.

"Странно ми е, че изборите продължават да се коментират. Явно някои не са разбрали, че изборите приключиха и сега спечелилите трябва да започват да работят. Това не са парламентарни избори, където може да си говорим дълго. Сега е време кметовете да започват да работят, защото градовете са жив организъм. Ясно е, че ГЕРБ са победители на тези избори. Няма какво да коментираме по тази тема. Добре, че Йорданка Фандъкова днес дава клетва и започва да работи. Аз подкрепих Фандъкова, защото тя ясно заяви какво ще направи за града", коментира Рашидов.

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!