Особености на българската ком. демокрация: Полицейски шефове карали подчинените си да пишат фалшиви сигнали за купуване на гласове

.

Полицейски шефове карали подчинените си да пишат измислени сигнали за купуване на гласове. Причината обаче не била, за да надуват статистиката на разкритите престъпления, а за да подпомогнат конкретна политическа сила. Това разказаха пред Фрог нюз блюстители на реда, запознати с най-новата схема.

Сигналите се пишели умишлено, за да има повод да се атакуват политические опоненти на въпросната партия. Фабрикувала се история, че даден човек от противниковия лагер купува гласове. Обикновено това били застъпници, които наблюдавали хода на изборите. След това на базата на този сигнал, се пристъпвало към задържането на застъпника.

Според източниците ни така се отварял фронт за купуване на гласове и манипулиране на резултатите от закриляната политическа формация. Въпросните сигнали четвърти ден след изборите продължават да са най-обсъжданата тема в редица полицейски управления в страната. По между си ченгетата дори открито казват на колегите си кой точно ги е принудил да пишат измислени сигнали. Припомняме ви, че дни преди местните избори бяха сменени няколко полицейски шефове. Подобна практика до този момент не е била прилагана. Коментира се, че метлата се е развъртяла за непослушните началници.

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...