Комунистът Плевнелиев пред националната среща на ГЕРБ: "Демократична България" да си избере Манолова за лидер!

Комунистът Плевнелиев с приемното си комунистическо джендър семейство Обама

Президентът клоун

Дисидентката Велислава Дърева за скандала с държавния глава и митинга на 10 ноември: Плевнелиев е дребен мошеник и лъжец. Срам ме е, че е президент! Никога не е имало такъв митинг.

ПИК: Лъсна лъжата на Плевнелиев за 10 ноември! Вижте как и защо президентът си е измислил, че е митингувал с два плаката! Идеята му дошла от снимка в "24 часа"!

Плевнелиев: Дължим истината за комунизма на тези след нас

Президентът-лустратор лъсна като комунист

Антон Тодоров: Политическият мошеник Плевнелиев няма да довърши мандата си! Как не го е срам?! Излъга всички, че не е членувал в БКП

Пътят на демокрацията: Бащата на Росен Плевнелиев – висш функционер на БКП!

Антон Тодоров: Плевнелиев е част от комунистическата номенклатура

Разделението "ляво" и "дясно" е без значение. Част 1: Росен Плевненлиев

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

"Трудно мога да споделя своето дълбоко притеснение, унижението от това, което изпитах от това, че ръководството на "Демократична България" влезе в съюз с г-жа Мая Манолова,"

"ГЕРБ е водеща политическа сила, поздравявам ви с разгромната победа!" Това заяви на националната работна среща на ПП ГЕРБ президентът на Република България периода 2009 – 2011 г. Росен Плевнелиев.

Той предупреди, че доверието трудно се печели, но лесно се губи. Плевнелиев изтъкна, че ГЕРБ все по-често ще се оказват в положението на тези, които трябва да се доказват.

Но веднага започна да атакува президента Румен Радев, лидера на БСП Корнелия Нинова и независимия кандидат за кмет на София Мая Манолова, че не са дали оценката си за т.нар. Костинбродска афера, а имали наглостта да говорят сега за изборни манипулации. Плевнелиев обвини Радев, че се вживява в ролята на борец срещу корупцията, но не е дал досега нито едно работещо решение за борба с корупцията.

"Много бяха тези, които точно на тези избори говореха за това, че има огромни изборни манипулации и това бяха точно тези, които не казаха нито една дума и замълчаха тогава, когато пред очите на българския народ беше извършена най-голямата предизборна манипулация, именно Костинбродската афера. Манолова, Слави Трифонов, президентът Румен Радев мълчат и не дали своята оценка какво се случи в Костинброд, а имат наглостта да говорят за честни и почтени избори, когато някои от тях бяха основни действащи лица в Костинбродската афера", заяви още той в остра политическа реч пред актива на управляващата партия. 

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Как призракът на комунизма управлява нашия свят

Предговор

Въведение

Първа глава: Стратегиите на дявола за унищожаване на човечеството

Втора глава: Европейски наченки на комунизма

Трета глав: Масови убийства в Изтока

Четвърта глава: Износ на революция

Пета глава: Проникване в Запада (част 1)

Audiobook: How the Specter of Communism Is Ruling Our World

Присъствието на Плевнелиев на партийния форум бе изненада, тъй като той не е член на ГЕРБ, а това е чисто партийта сбирка. 

Когато Радев назначи служебно правителство, начело с проф. Огнян Герджиков, самият Герджиков излезе и каза, че върху него е имало огромен натиск от президентската институция за задкулисни назначения. В тези избори се говореше много за едноличен режим и диктатура. Именно тези, които говорят за това, и до днес мълчат и не са дали оценка за истинския тоталитарен режи в България, под който България беше 45 години. И Радев, и Нинова, и Манолова показват зависимостите си назад във времената на комунистическия тоталитарен режим. Г-жа Нинова открива и днес паметници на Тодор Живков пред целия български народ“, добави още Плевнелиев. 

Плевнелиев даде тон на атаката срещу Радев, Нинова и лидерите на "Демократична България", които Борисов продължи след него в речта си. 

Той специално се обърна към т.нар. градска десница: "Трудно мога да споделя своето дълбоко притеснение, унижението от това, че ръководството на "Демократична България" влезе в съюз с г-жа Мая Манолова."

ГЕРБ нямат вина, че десницата в България е разцепена. На балотажа Демократична България дадоха такъв тон, че нека да подадат оставки, направо да си изберат Мая Манолова за шеф, за да се знае кой кой е", продължи Росен Плевнелев. 

"ПП ГЕРБ създаде здрав фундамент. Пазете го! Останете заедно, защото имаме мисия. Единството е над всичко!", добави той и призова: "Продължаваме заедно напред по пътя на европейското и демократично развитие на България!" 

,,Истинската борба с корупцията минава през индустриалните зони, през усилията на всички възможни нива. Постигнахме много, ГЕРБ постигна много през последните 13 години, пазете постигнатото'', призова в заключение бившият държавен глава и допълни, че по време на парламентарните избори през 2021 г. предстои битка на ценностите.

Източник/ци: http://epicenter.bg

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни