Путин: Русия притежава уникални оръжия, но няма да заплашваме никого с тях

Снимка: kremlin.ru

Русия ще продължи да надгражда своя отбранителен потенциал, но е готова да направи всичко, за да подпомогне „процеса на разоръжаване“. Това заяви държавният глава на страната Владимир Путин на среща с висши офицери и прокурори по повод назначаването им на по-високи длъжности и повишаването им в звания, предават TACC и Агенция "Фокус".

„Нашата армия и флот доказаха готовността си, възнамеряваме да надградим своя отбранителен потенциал и да поставим на бойно дежурство системи от хиперзвукови, лазерни и други съвременни оръжия, каквито другите държави все още нямат", поясни Путин. Но това, отбеляза президентът, „не е причина Русия да заплашва никого“.

„Напротив, ние сме готови да направим всичко по силите си, за да подпомогнем процеса на разоръжаване, като вземем предвид най-новите ни оръжейни системи, чиято задача е единствено да гарантират сигурността, като отчитаме нарастващите заплахи за нас", подчерта държавният глава на Руската федерация.

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...