Всичко за партията, всичко за победата по комунистически: Жители на Копривлен гласували с фалшив химикал с изчезващо мастило

.

Жители на Копривлен гласували с фалшив химикал със симпатично мастило, което изчезва. За това сигнализираха членове на СИК.
При преброяването членовете установили, че много бюлетини са празни. При проверка станало ясно, че химикалът в тъмната стаичка е нередовен, защото изчезва малко след писането. Сигналът за това вече е подаден в прокуратурата и ЦИК.

„Напълно е възможно това да се случи. Съдът има право да касира изборите“ , каза Михаил Константинов по БТВ. Надявам се този случай да бъде разчепкан докрай. Празни бюлетини се броят за недействителни. Общият брой на недействителните гласове на  първи тур е 661 000. Това е 8,5%. Това не е европейска норма.

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни