Какво трява да промени Бойко за да го заобичат? Ще може ли? Ще иска ли? Ще му дадат ли?

Здравейте г-н Борисов!

Казвам се Станислав Тенев на 24г. от гр. Бургас.

Реших да споделя всичко това защото се чувствам горд син и внук на хора посяли поне едно дърво, положили поне една основа на къща и подали поне един път ръка на някой в нужда, в тази държава! Гледах доста твои изказвания и забелязах, че има доста ярост и недоумяване в очите ти- защо хората не те харесват- е.. сега ще ти обясня защо…

Причините са няколко от многото, но аз ще споделя тези, които съм срещал от първо лице.
Сещаш ли се за машинациите в болниците? Сещаш ли се как лекари на по-високи нива, обявяват цени за инпланти, които всъщност минават през здравната каса и излиза, че пациента си ги плаща два пъти.
Сещаш ли се защо младите бягат от България? Сещаш ли се защо има толкова голяма престъпност?
Сещаш ли се за умишлено поставените олигарси във всеки един по-малък град?

Сещаш ли се как поддържат електората?
Сещаш ли се бате за какво се вдигат цените на горивата, но само в България?
Сещаш ли се бате защо хората са гладни?
Сещаш ли се бате как умишлено във всеки град си има човек? Кой човек ли? Онзи заради, който е и приказката, че ако не си човека на човека- не си човека? Много хора едва ли ще ме разберат, но аз съм убеден, че ти идеално ме разбираш  !
Сещаш ли се бате за лихварите?
Сещаш ли се, че тези хора са поддържани от други хора само и само, малкото останало фукарийско населенийце да бъде под нечии контрол?
Сещаш ли се бате как за 12 часа намериха “убиеца” на русенското момиче Виктория…? Като на една експертиза минималния срок за отговор е 3 дни, пак повтарям МИНИМАЛНИЯ…
Сещаш ли се бате за АЛО-ИЗМАМНИЦИТЕ, от къде имат данните на възрастните дами адресите,телефонните номера, долното бельо, номера на шушоните и т.н. Може би …. полиция, банки….
Сещаш ли се бате за определени структури в полицията? Сещаш ли се как във всеки град разни фигури от ъндърграунда са недосегаеми ?
Сещаш ли се как дилъри тровещи децата (умишлено) са необезпокоявани години наред докато в определения град влизат килограми наркотици на месец и са разпръсквани, докато се отчитат с разни по-малки, заловени с по 5-10гр. за да и им върви разкриваемостта?
Сещаш ли се, че има още куп други неща, за които се знае от къде започват и къде свършват?
Сещаш ли се бате? Сещаш ли се защо се избиват животните?
Сещаш ли се защо “Турски поток”, ще минава точно през селата където имаше УЖ чума???
Искам само да отбележа, че тръбата върви по стъпките на Чумата по овцете в Странджа и по прасетата в Шуменско и Варненско  Какво нещо е съвпадението….
Сещаш ли се защо ще сменяме касовите апарати и софтуерите? Сещаш ли се защо неудобните ги счупват от проверки, а от хора свързани с ЧОВЕЦИТЕ нямат проблеми? Сещаш ли се защо малките аптеки и магазини трябва да затворят?
Сещаш ли се за протеста на майките на дечица с увреждания?
Сещаш ли се за гладните възрастни хора, които едвам едвам свързват двата края и които хора цял живот са се трудили с робски труд…
Сещаш се бате- за много неща се сещаш….
Прошка няма, помним всичко…..
Станислав Тенев

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...