Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Снимка на Каракачанов запали социалните мрежи

Снимка на Каракачанов запали социалните мрежи

Теглото на военния министър му попречи да клекне за отдаване на почит

Снимка на военния министър Красимир Каракачанов от Архангелова задушница обиколи и запали социалните мрежи у нас, а и в чужбина, видя Lupa.bg. 

Вчера Каракачанов, президентът Румен Радев и началникът на отбраната ген. Андрей Боцев почетоха паметта и отдадоха признателност на българските военнослужещи, загинали във войните за национално обединение, в операции по поддържане на мира и при изпълнение на воинския дълг в мирно време. 

Снимката, която предизвика бурни реакции и сред армейците, е от отдаването на почит на колене. От фотоса се вижда, че за разлика от Радев, Каракачанов не успява да направи "упражнението" на едно коляно, а свива заедно краката си. Ядосани военнослужещи коментират, че теглото на министъра хич не прилягало на поста му и именно то му пречело да клекне, както е по протокол. Язвителни критики се появиха и към ген. Боцев. За него във форумите на няколко поделения и групи за споделяне сред армейците се появиха предположения, че имал проблеми с лумбалните прешлени и затова не успял да се справи със заданието за отдаване на почит. 

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!