Снимка на Каракачанов запали социалните мрежи

Снимка на Каракачанов запали социалните мрежи

Теглото на военния министър му попречи да клекне за отдаване на почит

Снимка на военния министър Красимир Каракачанов от Архангелова задушница обиколи и запали социалните мрежи у нас, а и в чужбина, видя Lupa.bg. 

Вчера Каракачанов, президентът Румен Радев и началникът на отбраната ген. Андрей Боцев почетоха паметта и отдадоха признателност на българските военнослужещи, загинали във войните за национално обединение, в операции по поддържане на мира и при изпълнение на воинския дълг в мирно време. 

Снимката, която предизвика бурни реакции и сред армейците, е от отдаването на почит на колене. От фотоса се вижда, че за разлика от Радев, Каракачанов не успява да направи "упражнението" на едно коляно, а свива заедно краката си. Ядосани военнослужещи коментират, че теглото на министъра хич не прилягало на поста му и именно то му пречело да клекне, както е по протокол. Язвителни критики се появиха и към ген. Боцев. За него във форумите на няколко поделения и групи за споделяне сред армейците се появиха предположения, че имал проблеми с лумбалните прешлени и затова не успял да се справи със заданието за отдаване на почит. 

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...