Снимка на Каракачанов запали социалните мрежи

Снимка на Каракачанов запали социалните мрежи

Теглото на военния министър му попречи да клекне за отдаване на почит

Снимка на военния министър Красимир Каракачанов от Архангелова задушница обиколи и запали социалните мрежи у нас, а и в чужбина, видя Lupa.bg. 

Вчера Каракачанов, президентът Румен Радев и началникът на отбраната ген. Андрей Боцев почетоха паметта и отдадоха признателност на българските военнослужещи, загинали във войните за национално обединение, в операции по поддържане на мира и при изпълнение на воинския дълг в мирно време. 

Снимката, която предизвика бурни реакции и сред армейците, е от отдаването на почит на колене. От фотоса се вижда, че за разлика от Радев, Каракачанов не успява да направи "упражнението" на едно коляно, а свива заедно краката си. Ядосани военнослужещи коментират, че теглото на министъра хич не прилягало на поста му и именно то му пречело да клекне, както е по протокол. Язвителни критики се появиха и към ген. Боцев. За него във форумите на няколко поделения и групи за споделяне сред армейците се появиха предположения, че имал проблеми с лумбалните прешлени и затова не успял да се справи със заданието за отдаване на почит. 

Източник/ци: https://lupa.bg/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни