Борисов: За президента Радев явно изборите са честни, само когато той победи

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов гласува в секцията си в Банкя. "Явно когато само той победи, изборите са били честни", коментира Бойко Борисов днешното изявление на президента Радев за съмнителната честност на изборите. Един мъж, обграден с Корнелия Нинова, Мая Манолова, Елена Йончева, те го ошашавиха, това е чудо около него. Нека бъдем снизходителни, каза премиерът.

"Радев днес агитира. Той партиен лидер ли е? Аз съм партиен лидер. Той на коя партия е шеф?“, попита нервно Борисов в отговор на въпрос как ще коментира думите на държавния глава, че процесът на гласуване е непрозрачен.

За мен в София изборите приключиха миналата седмица - ГЕРБ би с разлика. Пожелавам на моите колеги на балотаж да се представят добре. Хубаво е да говориш за върховенството на закона и да го нарушаваш, заяви Борисов.

Когато аз станах кмет, Кремиковци бълваше дим във всички цветове на дъгата. Канализацията се изливаше в река Искър и течеше като в приказката – синя, жълта, кафява. Благодарение на нашата политическа воля, това вече не е така, посочи Борисов. 

"Аз съм застанал с уважение пред вас и ми казвате, че съм застанал, за да агитирам, гледайте си работата. Ще се научите да се държите добре", ядоса се на журналистите премиерът и си тръгна.

Източник/ци: http://glasove.com/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни