Лидерът на "БОЕЦ" Георги Георгиев: Абсолютна лъжа е, че прокуратурата е вдигнала забраната наложена ми за напускане на страната!

.
Георги Георгиев

Абсолютна лъжа е, че прокуратурата е вдигнала забраната наложена ми за напускане на страната! Прокуратурата ЛЪЖЕ и заблуждава медиите заради огромната обществена и медийна реакция на репресията и нечовешкият удар, който причиниха на семейството ми.


Това обяви късно вчера лидерът на "БОЕЦ" Георги Георгиев.

Адвокатът му Николай Хаджигенов съобщи вчера пред Фрог,че е научил от "Свободна Европа", които са получили уверение от прокуратурата, че забраната на Георгиев да напуска страната е временно отменена, но няма официално потвърждение за това.

Малко след това Георгиев обяви, че това не е вярно и все още не може да пътува до Франция, където в края на седмицата предстои животоспасяваща бъбречна операция на съпругата му, за която той е донор. Освен втора изрична забрана за напускане на страната, наложена  от окръжният прокурор на Видин, прокурор Ненкова,  той е получил и поредна, 60-та, призовка.

Фрог научи, че преди минути адв. Хаджигенов е получил документите, с които втората забрана е отменена, но за първата все още няма информация.

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни